Οδυνηρό διαζύγιο της Καραβάτου – «Μπλόκο» με όρο «εχεμύθειας» σε Κρατερό Κατσούλη

Οδυνηρό διαζύγιο της Καραβάτου – «Μπλόκο» με όρο «εχεμύθειας» σε Κρατερό Κατσούλη

Ήταν αναμενόμενο. Από το περιστατικό με τους δίδυμους του «Big Brother» είχε αποφασίσει η διοίκηση του STAR να μην συνεχιστεί «Η Φωλιά των Κου – Κου» την επόμενη σεζόν.

Ήταν αναμενόμενο. Από το περιστατικό με τους δίδυμους του «Big Brother» είχε αποφασίσει η διοίκηση του STAR να μην συνεχιστεί «Η Φωλιά των Κου – Κου» την επόμενη σεζόν.

Και οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Κρατερός Κατσούλης που αποχώρησε νωρίτερα αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου είχαν μια γενική γνώση του τι επρόκειτο να συμβεί.

Ωστόσο δεν μίλησαν καθόλου καθώς τα συμβόλαιά τους είχαν μεταξύ άλλων και συμφωνητικό εχεμύθειας. Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών η Κατερίνα Καραβάτου δεν συζήτησε καθόλου το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη του STAR.

Άλλες προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι και οι οποίες δεν προχώρησαν. Τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο για την επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα υπάρχει κανονικό πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο ακόμη και αν παίζει ακριβώς απέναντι από το αντίστοιχο του Alpha όπου πιθανότατα μετακομίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ