Εσύ ξέρεις πιο τηλεπαιχνίδι απέρριψε ο Γιάννης Μπέζος!

Εσύ ξέρεις πιο τηλεπαιχνίδι απέρριψε ο Γιάννης Μπέζος!

«Τα ριάλιτι δεν τα παρακολουθώ. Μου είναι αδιάφορα»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ποιο γνωστό τηλεπαιχνίδι του έγινε πρόταση να παρουσιάσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που πριν μερικές μέρες οι ατάκες του έγιναν viral στην εκπομπή Happy Day, δήλωσε μέσα σε όλα πως θα ήθελε να κάνει μια δική του εκπομπή, αλλά με συγκεκριμένους όρους.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου
«Κάτι συζητώ αυτήν τη στιγμή, αλλά όχι στον ANT1. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει κάποιος, μόνο αν αυτός ο κάποιος έχει επώνυμο. Η κριτική δεν με ενδιαφέρει πια με τη μορφή που ο καθένας γράφει ό,τι θέλει σε ένα site ή σε διάφορα έντυπα. Με αφορά η κριτική των ανθρώπων που σέβομαι και εκτιμώ και αυτοί είναι λίγοι.

Δεν θα πήγαινα για κριτική επιτροπή σε κάποιο show, Αυτά δεν έχουν κανένα νόημα, γίνονται πιο πολύ για την κριτική επιτροπή. Μου την είχαν προτείνει παλαιότερα να παρουσιάσω τον Εκατομμυριούχο, αλλά δεν είναι στις προθέσεις μου. Θα έκανα μόνο πολύ εξειδικευμένα πράγματα, μουσικές ή καλλιτεχνικές εκπομπές με καλεσμένους που θα ήθελα εγώ και όχι ο τηλεοπτικός σταθμός.

Τα ριάλιτι δεν τα παρακολουθώ. Μου είναι αδιάφορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ