Η Ράνια του Κωνσταντίνου και Ελένης τρελαίνει κόσμο και σήμερα 22 χρόνια μετά

Η Ράνια του Κωνσταντίνου και Ελένης τρελαίνει κόσμο και σήμερα 22 χρόνια μετά

Η ηθοποιός παραμένει εξίσου όμορφη μετά από δύο δεκαετίες.

Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» των Χάρη Ρώμα και Άννα Χατζησοφιά παίζεται μέχρι και σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η σειρά δεν άφησε μόνο ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και ατάκες που εκστομίζονται από μικρούς και μεγάλους, ωστόσο παρά τις πιέσεις του καναλιού και του φανατικού κοινού η σειρά δεν συνεχίστηκε.

Ακόμα κι αν έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τότε που παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο, ένα από τα αγαπημένα επεισόδια του κοινού, το οποίο παίχτηκε πριν από 22 χρόνια, είναι «Οι δούλες του Κατακουζενέ».
Την παράσταση στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχε κλέψει η τηλεοπτική Ράνια -κατά κόσμον Ζώζα Μεταξά- η οποία με το κατάξανθο μαλλί της και το ντύσιμό της είχε καταφέρει να… προκαλέσει πονοκέφαλο στα αρσενικά της παρέας.

Σήμερα, η 50χρονη «Ράνια» είναι εντελώς διαφορετική στυλιστικά, παραμένει όμως το ίδιο όμορφη. Το κατάξανθο χρώμα στα μαλλιά της έδωσε τη θέση του στο όμπρε, με την ίδια να μοιάζει πλέον περισσότερο μελαχρινή.

Λίγο καιρό πριν, η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε δύο νέα στιγμιότυπα στο instagram, στα οποία δύσκολα με την πρώτη ματιά θα αναγνώριζες την πάλαι ποτέ οικιακή βοηθό του διδύμου Κατακουζηνού – Βλαχάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ