Καρολίνα Survivor: Ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία (pics)

Καρολίνα Survivor: Ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία (pics)

Η εντυπωσιακή αθλήτρια και γυμνάστρια φέρνει τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα...

Αέρα Αγίου Δομινίκου έφερε στην Ελλάδα με την επιστροφή της από το Survivor η Καρολίνα Καλυβά. Μια από τις πιο εντυπωσιακές και καυτές παρουσίες του ριάλιτι επιβίωσης που «μας έβγαλε τα μάτια έξω όταν έμεινε εντελώς γυμνή στην παραλία του νησιού της Καραϊβικής για να κάνει ηλιοθεραπεία. karolina

Στο προφίλ της στο Instagram πρόσφατα ανέβασε μια σειρά με φωτογραφίες που έκανε με μαγιό γνωστής σχεδιάστριας και αναδεικνύεται το αγαλματένιο κορμί της.

Καρολίνα Survivor: Λίγα λόγια για τη μελαχρινή καλλονή

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, 31 ετών, η οποία είναι pilates instructor κλέβει τις εντυπώσεις.

Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα, για να φύγουν έναν χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για τη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. svg%3E

Παράλληλα, ασχολήθηκε με το crossfit, συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες. Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!» και ετοιμάζεται για σκληρές μάχες στα αγωνίσματα.

Πηγή: pagenews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ