Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά για το σεξ: Για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα (vid)

Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά για το σεξ: Για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα (vid)

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για την άβολη στιγμή που ήρθε κατά τη διάρκεια ενός ζωντανού προγράμματος το οποίο παρακολουθούσαν χιλιάδες τηλεθεατές αλλά και ο κόσμος στο Άλσος Βεΐκου

Φανερά ενοχλημένη η Ελευθερία Ελευθερίου από τη δήλωση βόμβα που έκαναν ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλλίδης για εκείνη. Οι δύο τραγουδιστές αποκάλυψαν σε ένα ζωντανό πρόγραμμα ότι η πρώην συμπαίκτρια τους ούτε λίγο ούτε πολύ συνευρέθηκε με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο!

Η Κύπρια τραγουδίστρια που ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» είπε για την άβολη στιγμή στην οποία βρέθηκε ενώπιον του κοινού: «Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου»!

Και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο, θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο».

Όσο για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά μετά το Survivor, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική»!

Αυτά είπε η Ελευθερία στον αέρα της εκπομπής επιχειρώντας να αποκαταστήσει την αλήθεια για όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο…

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ