Το είδαμε κι αυτό. Ο Γκέντσογλου έβγαλε το παράπονό του για την Ηλιάδη στο Instagram

Το είδαμε κι αυτό. Ο Γκέντσογλου έβγαλε το παράπονό του για την Ηλιάδη στο Instagram

Τι συμβαίνει ρε παιδιά με τον Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη;

Ο ποδοσφαιριστής μετά τον σάλο με τις δηλώσεις της τραγουδίστρια για ύπαρξη τρίτου προσώπου μιλώντας για τη Βίκυ Κάβουρα εξέφρασε ένα παράπονό του στο instagram. Πόσταρε μία φωτογραφία στο instagram story του που είχε το εξής μήνυμα: «Εάν είσαι αρκετά τυχερός ποτέ, να βρεις μια γυναίκα που είναι απελπιστικά ρομαντική με βρώμικο μυαλό, να την κρατήσεις. Γιατί αυτή θα είναι δικιάς σου στις 2 το πρωί και στις 2 το μεσημέρι. Αυτή θα σε φιλήσει εκεί που πονάς για όσο πονάς. Αυτή δεν ξέρει μόνο πώς να σε ανάψει αλλά και πώς να σε περιποιηθεί σωστά, είναι κάποια που αξίζει και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο». Το αγόρι είναι ολοφάνερα ότι απευθύνεται στην πρώην σύντροφό του, Αγγελική Ηλιάδη εκφράζοντας έμμεσα το παράπονό του. Μήπως εκείνη έχει περισσότερα παράπονα από εκείνον; Μένει να το δούμε…

Η Αγγελική Ηλιάδη, τις προηγούμενες μέρες είχε αναφερθεί στην κοινή της φωτογραφία της με τον Σάββα Γκέντσογλου, που ανέβασε στο Instagram: «Δεν έκανα κάτι κακό, ανέβασα μια φωτογραφία με τον πατέρα του παιδιού μου.

Όλα σχολιάζονται και πολλά γράφονται, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια, αλίμονο εάν με επηρέαζε σε κάτι. Καλύτερα που ξέρετε λίγα για την προσωπική μου ζωή».

Και αποκάλυψε: «Πολλές φορές ο κόσμος βγάζει κακίες στα social media και όταν πρέπει να απαντήσω, θα απαντήσω».

Με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, όπως είδαμε να μην αφήνει αναπάντητο το post που ανέβασε η Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Πηγή:nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ