Αγριες Μέλισσες: Λενιώ και Λάμπρος ζουν τον έρωτα τους (pics)

Αγριες Μέλισσες: Λενιώ και Λάμπρος ζουν τον έρωτα τους (pics)

Ωραία πέρασαν στην όμορφη Σκόπελο ο Λάμπρος και η Λενιώ, ή αν προτιμάτε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου που πέρασαν μαζί τις φετινές διακοπές τους.

Οι δύο ηθοποιοί έφτασαν στο όμορφο νησί των Σποράδων την Παρασκευή 4 Ιουνίου. Έμειναν για περισσότερο από μία εβδομάδα σε πολυτελή βίλα, ενώ είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές της Σκοπέλου αλλά και να περιηγηθούν με σκάφος στις παραλίες του νησιού. Μερικά από τα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν η νησίδα Τσουγκριά της Σκιάθου -που πας με καραβάκι- αλλά και το γνωστό beach bar La Isla.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις σπεσιαλιτέ του νησιού γευματίζοντας σε παραδοσιακές ταβέρνες, ενώ τα βράδια έκαναν χαλαροί τις βόλτες τους στη Χώρα, με τη Μαρία Κίτσου να ψωνίζει διάφορα σουβενίρ από τοπικά μαγαζιά.

Πριν από λίγες μέρες όμως είχε έρθει η ώρα για να επιστρέψουν μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα από τα γυρίσματα, οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πρέπει να επιστρέψουν για να ξεκινήσουν ξανά δουλειά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο πρωταγωνιστές την ώρα της επιβίβασής τους στο καράβι της επιστροφής. Κρυμμένοι καλά πίσω από τις μάσκες τους αλλά και φορτωμένοι με τις αποσκευές τους, ανέβηκαν στο πλοίο αποχαιρετώντας τους φίλους που άφηναν πίσω τους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ