Την αποκάλεσε βίζιτα – Και η Χριστίνα Κεφαλά ξεσπά μέσα από το νοσοκομείο (pics)

Την αποκάλεσε βίζιτα – Και η Χριστίνα Κεφαλά ξεσπά μέσα από το νοσοκομείο (pics)

Ήρθε σε έντονη διαδικτυακή αντιπαράθεση με τους αρνητές των εμβολίων - Η πρώην παίκτρια του Survivor νοσηλεύεται με πνευμονία που έπαθε από τον κορωνοϊό - Είχε προτρέψει τον κόσμο να σπεύσει να εμβολιαστεί

Δύσκολες ώρες περνάει η Χριστίνα Κεφαλά καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής πνευμονία λόγω κορωνοϊού. Παρά την κατάσταση της υγείας της η πρώην παίκτρια του Survivor θέλησε να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς φίλους της παροτρύνοντάς τους να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε πως φοβόταν πολύ να εμβολιαστεί, όμως τώρα μετάνιωσε που δεν το έκανε.

Μετά τη δημόσια εξομολόγησή της στο Instagram, ένας από τους followers της απάντησε στις αναρτήσεις της, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του με τα λεγόμενά της σχετικά με τα εμβόλια. Κρατώντας μια επιθετική στάση έγραψε άκρως προσβλητικά σχόλια. Εκείνη δεν του χαρίστηκε και του απάντησε καταλλήλως:

«Σας παρακαλώ μια αναφορά όλοι. Πρώτον, να μάθουν να σέβονται και πόσο μάλλον τις γυναίκες, δεύτερον, ας επισκεφτούν τους δικούς τους γιατρούς για τα ψυχολογικά τους, τρίτον είναι δική μου γνώμη, στο προφίλ μου και κάνω ό,τι θέλω, τέταρτον, όποια βγαίνει με μαγιό στο Instagram, από πότε θεωρείται βίζιτα το 2021; Πέμπτον, πραγματικά μαγκιά μου, που κάθομαι λέω τη γνώμη μου, έστω και στην κατάσταση που είμαι».

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ