Νύχτα ηδονής με sex και λιμουζίνες!

Νύχτα ηδονής με sex και λιμουζίνες!

Το Φάληρο θα γίνει… Λας Βέγκας για μια νύχτα και το γήπεδο του Tae Kwon Do θα γεμίσει με αστέρια του πορνό από ολόκληρη την υφήλιο! Στις 5 Μαΐου η Αθήνα θα μεταμορφωθεί στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου χάρη στα «Όσκαρ» της βιομηχανίας του πορνό που θα απονεμηθούν πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους! Ο […]

Το Φάληρο θα γίνει… Λας Βέγκας για μια νύχτα και το γήπεδο του Tae Kwon Do θα γεμίσει με αστέρια του πορνό από ολόκληρη την υφήλιο! Στις 5 Μαΐου η Αθήνα θα μεταμορφωθεί στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου χάρη στα «Όσκαρ» της βιομηχανίας του πορνό που θα απονεμηθούν πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους!

Ο παραγωγός και σκηνοθέτης Δημήτρης Σειρηνάκης έκλεισε ένα deal που θα ζήλευαν πολλοί Ευρωπαίοι συνάδελφοί του.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Sirina πρόκειται να αναβιώσει στη χώρα μας την ευρωπαϊκή διοργάνωση απονομής παγκόσμιων βραβείων πορνογραφίας που γινόταν επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία στις Κάννες, παράλληλα με το φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ της παραθαλάσσιας πόλης της Γαλλίας.

Η εν λόγω διοργάνωση έμελλε να ρίξει αυλαία το 2000, καθώς -όπως φημολογείται- πολεμήθηκε από διάφορους παράγοντες του φεστιβάλ, αφού δεν ήταν λίγοι οι σταρ του σινεμά που έφευγαν από τα πάρτι των ταινιών τους για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα σε πάρτι που οργάνωναν την ίδια στιγμή οι μεγαλύτεροι πορνογράφοι με τη συμμετοχή των σέξι πρωταγωνιστριών τους.

Αιθέριες παρουσίες

Τα τελευταία 18 χρόνια, ωστόσο, δεν γίνεται καμία αντίστοιχη, φαντασμαγορική εκδήλωση στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την Αμερική, όπου τα διεθνή βραβεία πορνογραφίας AVN αποτελούν μεγάλο γεγονός κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας, προσελκύοντας -εκτός από την αφρόκρεμα των πορνοστάρ της υφηλίου- και κανονικούς σταρ του Χόλιγουντ, όπως, για παράδειγμα, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος δεν χάνει διοργάνωση και φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί δίπλα σε αιθέριες παρουσίες.

Κόκκινο χαλί, όπως μαθαίνουμε, πρόκειται να στρωθεί στις 5 Μαΐου και στο γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο, όπου θα παρελάσει με λιμουζίνες κόσμος και ντουνιάς από την Ευρώπη και την Αμερική. Οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις σε κορυφαίους ηθοποιούς της βιομηχανίας πορνό, άντρες και γυναίκες, διάσημους σκηνοθέτες και επιτυχημένους παραγωγούς έχουν σταλεί ήδη και αναμένονται οι απαντήσεις. Ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν προσκληθεί είναι οι «καυτές» Tori Black, Alexis Texas και Amirah Adara, ο Rocco Siffredi -γνωστός στους φαν του πορνό και ως «επιβήτορας»-, αλλά και ο Mario Salieri, ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και σκηνοθέτες του κλάδου στη γειτονική Ιταλία.

Προσκλήσεις θα σταλούν και σε όλους τους Ελληνες σταρ της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, από τη Μαρία Αλεξάνδρου μέχρι τον Ζαφείρη Οικονόμου (πρώην Ντούρος), ακόμη και σε εκείνους που δεν ασχολούνται πλέον με το… άθλημα.

Η διοργάνωση

Φιλοδοξία του διοργανωτή, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τους μεγαλύτερους παραγωγούς ερωτικών ταινιών σε Ευρώπη και Αμερική για να υλοποιήσει το εν λόγω πρότζεκτ και εκείνοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό, είναι Δημήτρης Σειρηνάκης να προσφέρει στο κοινό και στους συμμετέχοντες μια βραδιά εφάμιλλη με αυτές που γίνονταν κάποτε στις Κάννες και πλέον μόνο στο Λας Βέγκας. Αμεσος επόμενος στόχος του είναι να γίνει η συγκεκριμένη βραδιά θεσμός στην Ελλάδα, γι’ αυτό και επενδύει σ’ αυτόν σε καιρούς οικονομικής κρίσης.

Ο ίδιος, μάλιστα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε επαφές με γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz προκειμένου να παρουσιάσουν τα Βραβεία Ερωτικού Κινηματογράφου – Sirina Festival, όπως θα λέγεται επισήμως η διοργάνωση, στις 5 Μαΐου.

Το event της βράβευσης των καλύτερων σε παγκόσμιο επίπεδο ηθοποιών, σκηνοθετών και παραγωγών θα μαγνητοσκοπηθεί φυσικά, όπως συμβαίνει και στα αμερικανικά AVN. Τέλος, μετά την απονομή των τροπαίων θα ακολουθήσει all night party με διάσημους DJs, πολλές εκπλήξεις και ερωτικά happenings. Ένα πάρτι που θα θυμίζει κάτι από Λας Βέγκας!

πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ