Survivor 5: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που θέλει ο Ατζούν για τη νέα σεζόν – Θα… κάνουν πάταγο!

Survivor 5: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που θέλει ο Ατζούν για τη νέα σεζόν – Θα… κάνουν πάταγο!

Ετοιμάζουν... ήδη το νέο Survivor

Δεν είναι λίγος ο καιρός που το Survivor 4 έριξε αυλαία με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη και ο Ατζούν, με την ομάδα του βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση νέων προσώπων για το Survivor 5!

O τούρκος παραγωγός, μετά την τρελή επιτυχία που σημείωσε ο Τριαντάφυλλος, έχει ήδη στα χαρτιά του τον επόμενο έλληνα τραγουδιστή που θα προσεγγίσει γιατί είναι βέβαιος πως θα κάνει τον ίδιο πάταγο!

Ένα, επίσης, όμως καλό και «χρυσό» δίδυμο για τον Ατζούν ήταν το wanna be ζεύγος του παιχνιδιού, Σάκης και Μαριαλένα! Μιας και είδε πόσο πουλάει ένα love story στον Άγιο Δομίνικο σκέφτηκε… γιατί δεν βάζουμε μέσα ένα ήδη διάσημο ζευγάρι να δούμε πως θα πάει; 

Ποιο ζευγάρι θέλει στο Survivor 5 ο Ατζούν Ιλιτζαλί;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Ατζούν έχει πλάνο να κάνει πρόταση στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Οι δυο τους συμμετείχαν στο πρώτο Survivor, ο ένας στους μαχητές κι ο άλλος στους διάσημους αντίστοιχα! Το love story τους δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι και ο έρωτας ήταν τόσο μεγάλος που… η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρά το γεγονός πως έξω είχε μια σχέση να την περιμένει, ήρθε πάρα πολύ κοντά με τον πλέον παρουσιαστή και όταν βγήκαν από το παιχνίδι χώρισε κι από τότε είναι μαζί!

Η παραγωγή, λοιπόν, έχει τα ονόματά τους πάνω πάνω στην λίστα και αν το καλοσκεφτεί κανείς θα έχει όντως μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει ένα πραγματικό ζευγάρι σε αυτές τις συνθήκες! Ειδικά αν τους βάλει σε ξεχωριστές ομάδες και είναι αντίπαλοι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ