Κόνι Μεταξά: Ξεκαθαρίζει αν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Κόνι Μεταξά: Ξεκαθαρίζει αν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Τελικά της έδωσε το μονόπετρο;

Για το νέο της video clip και τη σχέση της με τον πολίστα, Μάριο Καμπότση, μίλησε σήμερα η Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια μάλιστα απάντησε στο αν της έκανε πρόταση γάμου.

Συγκεκριμένα, για τη συμμετοχή του συντρόφου της στο βίντεο του «Αμάν» είπε στο «Love it»: «Δεν θα το πιστέψετε ήταν δική του ιδέα να παίξει στο video clip o Μάριος. Του είπα το concept και στην αρχή μου είπε “θα κάνεις κωμωδία το video clip σου;”. Του είπα μετά ότι μπήκαν φίλοι μου στο clip και ζήλεψε και ήθελε να παίξει κι αυτός».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Από μικρή μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη, αλλά είπα ότι δεν έχω μόνο αυτό. Δεν είναι θέμα αντίδρασης, αλλά θέλω να αποδείξω ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει πέρα από την ομορφιά».

Για τη σχέση με τον σύντροφό της είπε: «Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει σχέδια. Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους και όταν το ζευγάρι είναι καλά, αυτά έρχονται φυσικά και από μόνα τους».

Τέλος, στην ερώτηση για το μονόπετρο που είδαμε στο Instagram της και στο αν υπήρξε πρόταση γάμου, αποκάλυψε: «Το δαχτυλίδι το πήρα μόνη μου. Δεν μπορώ να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ