Κέιτ Μος: Φοράει τα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν και λικνίζεται στο Instagram

Κέιτ Μος: Φοράει τα εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν και λικνίζεται στο Instagram

Κέιτ Μος και Κιμ Καρντάσιαν προκαλούν... εγκεφαλικά

Η εταιρεία SKIMS, η επίσημη ετικέτα εσωρούχων της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με επικεφαλής την Κιμ Καρντάσιαν, διάλεξε την Κέιτ Μος για τη νέα τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια της.
Συγκεκριμένα, ο θρύλος της μόδας της δεκαετίας των 90’s επιστρέφει για χάρη της φίλης της Κιμ και απογειώνει την σειρά με τα κορμάκια και τα εσώρουχα της γνωστής τηλεπερσόνας, σε αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού και του nude.

Το βίντεο δίνει έμφαση στο Cotton Rib Bralette και το Fits Everybody Scoop Neck Bra, τα οποία αγαπούν και τα δύο για την άνεση που τους ταιριάζει. Σε σκηνοθεσία και λήψη από την Donna Trope, η καμπάνια θα προβληθεί σε δυο εκδόσεις 30 δευτερολέπτων και 15 δευτερολέπτων.

«Γνώρισα για πρώτη φορά την Kate το 2014 μέσω του Riccardo Tisci και εντυπωσιάστηκα αμέσως με χιούμορ της, την αυθεντική και κλασική ομορφιά της – είμαστε φίλες από τότε!», εξομολογείται η Καρντάσιαν στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, με την οποία ανακοίνωσε την επική αυτή συνεργασία.

«Αυτό που κάνει η Κιμ με τη μάρκα είναι τόσο φρέσκο ​​και μοντέρνο, δημιουργώντας εσώρουχα που θέλουν πραγματικά οι γυναίκες και τους ταιριάζει τέλεια: τα φοράω, η κόρη μου τα φοράει – ακόμη και η μητέρα μου τα φοράει!», σχολίασε η Κέιτ Μος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ