Tελικά είναι μαζί Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Tι αποκαλύπτουν οι ίδιοι

Tελικά είναι μαζί Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Tι αποκαλύπτουν οι ίδιοι

Οι πρώην παίκτες του Survivor έκαναν δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Love it» ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor, που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήρθαν και πάλι κοντά, δε θα μπορούσαν να μην ερωτηθούν για τη μεταξύ τους σχέση, και το αν τελικά είναι ή όχι ζευγάρι. Όμως, σύμφωνα με αυτά που είπαν, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι έχουν.

«Το να συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε στο παιχνίδι, το ζούμε και εκτός. Έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Είμαστε συνέχεια μαζί. Το βασικό είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν είναι ωραίο να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε μια βδομάδα από το τέλος του παιχνιδιού και να μετανιώσουμε στην πορεία. Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Εμείς περάσαμε κάτι σπάνιο», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Πραγματικά δεν ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είναι πάρα πολύ περίεργο στον κόσμο όλο αυτό, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν έχω φέρει ακόμη σε επαφή τη μαμά μου με τον Σάκη. Πραγματικά τρέχουμε και τη μαμά μου δεν τη βλέπω σχεδόν καθόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ