«Βροχη» τα άκυρα στη Ρωσίδα κουμάντοδορο του Open του Σαββίδη

«Βροχη» τα άκυρα στη Ρωσίδα κουμάντοδορο του Open του Σαββίδη

Οι σχεδόν έρημοι διάδρομοι στην Παιανία κάνουν λόγο για την «βουβή παρατηρήτρια» η οποία έχασε προ ολίγων ημέρων ακόμη και το δικαίωμα των μπάτζετ.

Πρώτος σας έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, Λουντμίλα Μποροντίνα κάνει πια κουμάντο στο Open. Και με τη βούλα φυσικά καθώς εκτός από τον τίτλο της Προέδρου του Δ.Σ έχει και αυτόν της Chief Content Officer έχοντας βάλει στο περιθώριο άλλα στελέχη που παρακολουθούν με αμηχανία τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν.

Οι σχεδόν έρημοι διάδρομοι στην Παιανία κάνουν λόγο για την «βουβή παρατηρήτρια» η οποία έχασε προ ολίγων ημέρων ακόμη και το δικαίωμα των μπάτζετ. Και ενώ το συγκεκριμένο πρόσωπο ούρλιαζε προ μηνών «Δεν θα γίνω δούλα της Ρωσίδας» παραδέχθηκε σε δικό της άτομο τη νέα κατάσταση.

Ούτε λόγος φυσικά για παραίτηση καθώς για το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι εδώ και πολύ καιρό κλειστή η αγορά. Αντίθετα ένα άλλο πρόσωπο έχει φιλοδοξίες. Και θέλει από παραγοντίσκος να γίνει παράγοντας. Έτσι σε διάττοντες τηλεαστέρες και μη τάζει λαγούς και πετραχήλια με τις ευλογίες άλλων που όμως δεν τις έχει… Ούτε καν το δικαίωμα να κάνει επισήμως ραντεβού…

Πάντως τα άκυρα στη Ρωσίδα Πρόεδρο είναι πολλά και λογικό καθώς κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει εχέγγυα για την όποια εκπομπή υποθετικά αναλάβει.

Αυτή που μπορεί να χαμογελάει όπως σας έγραψα και χθες είναι η Ελένη Τσολάκη καθώς με την «προίκα» της Καινούργιου και ένα κλειστό διετές συμβόλαιο έχει σαφώς περίοδο χάριτος. Και κλείνω με το αστείο της υπόθεσης: Το νέο πρότζεκτ που θέλει η Ρωσική διοίκηση είναι ντοκιμαντέρ ιστορικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος και μάλιστα σε ζώνη prime time… Καλό;

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ