Το sex toy που ξεπούλησε για τον λόγο που δεν φαντάζεστε

Το sex toy που ξεπούλησε για τον λόγο που δεν φαντάζεστε

Ένας άντρας το αγόρασε στη σύντροφό του και εκείνη τον «παράτησε» γι’ αυτό.

Χαμός έχει γίνει στο διαδίκτυο με ένα ερωτικό βοήθημα που αγόρασε ένας άντρας για την σύντροφό του. Το προϊόν είναι τόσο καλό που έχει γίνει περιζήτητο ενώ οι κριτικές για την ικανοποίηση που προσφέρει δίνουν και παίρνουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Ένας άντρας από τη Βρετανία, γνωστός μόνο με το όνομα Sam έγραψε την κριτική του στο Amazon για ένα ερωτικό βοήθημα που αγόρασε ως δώρο στην κοπέλα του, το 2018. Του έδωσε 5 αστεράκια (πρόκειται για την κορυφαία βαθμολογία) και αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε η κριτική του παραμένει στην πρώτη θέση, οδηγώντας το συγκεκριμένο προϊόν να πουλάει συνεχώς.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι μπορώ να πω; Το αγόρασα για την κοπέλα μου και κυριολεκτικά με παράτησε γι’ αυτό (σ.σ. εννοεί πως απόλαυσε τόσο τη χρήση του που δεν το αποχωρίζεται πια). Είναι τόσο καλό. Χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά ερωτικό βοήθημα και ολοκλήρωσε πιο έντονα από ποτέ. Ποτέ μου δεν έχω ακούσει γυναίκα να αναστενάζει καλύτερα και από πορνοστάρ – και έχω δει πολύ πορνό στη ζωή μου. Εμπιστευτείτε με όταν λέω πως είναι καλό».

Τα λόγια του αυτά έπεισαν και άλλους να το αγοράσουν στις κοπέλες τους ή ακόμη και να το αγοράσουν οι ίδιες για τον εαυτό τους. Στην περιγραφή του το προϊόν, το οποίο είναι και αδιάβροχο, ισχυρίζεται πως είναι ικανό να προσφέρει ένα απαλό μασάζ οπουδήποτε και όπως αποδείχθηκε έχει δίκιο. Κάτω από την κριτική του Sam έχουν γραφτεί και άλλες και όλες το αποθεώνουν.

Δείτε παρακάτω το προϊόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ