Σαμπρίνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της. «Με τραγουσε βίντεο…»

Σαμπρίνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της. «Με τραγουσε βίντεο…»

Τι αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» έδωσε συνέντευξη η Σαμπρίνα, η οποία συνεργάζεται ξανά μετά από πολλά χρόνια με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, επίσης, για τα ριάλιτι, αλλά και για το περιστατικό που ένας άνθρωπος την τραβούσε παράνομα βίντεο, ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα στο σολάριουμ.

«Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί με τον Κώστα και είναι πολύ ευχάριστο, μου αρέσει πάρα πολύ και θα αρέσει πάρα πολύ και στον κόσμο αυτή η συνεργασία. Ήταν κάποια τραγούδια του Κώστα που μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά δεν τα είχε δώσει σε μένα. Εντάξει, εγώ ξεκινούσα τότε και τα έδινε αλλού. Το “Δίλημμα” μου άρεσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

Η Σαμπρίνα απάντησε για τα ριάλιτι: «Δεν έχω σκεφτεί να πάρω μέρος σε ριάλιτι, δεν τρελαίνομαι πάρα πολύ, αλλά εξαρτάται τι θα είναι αυτό. Φέτος παρακολούθησα Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης είναι και φίλος μας, εννοείται ότι τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε».

Η Σαμπρίνα πρόσθεσε επίσης: «Στο χώρο της δουλειάς μου δεν έχω δεχτεί κάποια παρενόχληση. Έχω δεχτεί όμως σε σολάριουμ κι έχω κάνει και μήνυση. Ήταν κάποιος ο οποίος είχε το κινητό του και τραβούσε βίντεο. Μόλις το κατάλαβα, αντέδρασα αμέσως. Άνοιξα το σολάριουμ, τον χτύπησα, πήρα το κινητό, πήγα στην αστυνομία… Αντέδρασα άμεσα, εκείνη τη στιγμή».

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ