Ελληνίδα αθλήτρια στη λίστα των έξι πιο σέξυ αθλητριών των Ολυμπιακών του Τόκυο

Ελληνίδα αθλήτρια στη λίστα των έξι πιο σέξυ αθλητριών των Ολυμπιακών του Τόκυο

Θα αστράψουν τα φωτογραφικά φλας.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ξεκινά στο Τόκιο στις 23 Ιουλίου και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Αθλητές και αθλήτριες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους και έχουν αφιερώσει ατελείωτες ώρες κόπου και ιδρώτα για να κατακτήσουν το χρυσό, καθώς αυτός είναι ο στόχος κάθε αθλητή.

Τα βλέμματα ωστόσο, όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση θα κεντρίσουν οι γυναικείες παρουσίες, όπως άλλωστε σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Στους φετινούς Ολυμπιακούς οι γυναίκες έχουν ισχυρή παρουσία, τα φλας των φωτογράφων όμως θα “πέσουν” σε έξι συγκεκριμένες. Είναι καλλονές, γυμνασμένες, εντυπωσιακές, επιτυχημένες και αναμένεται να μας χαρίσουν… εξαιρετικά στιγμιότυπα!

Ακολουθεί η λίστα με “πέντε και μία” από τις πιο εντυπωσιακές αθλήτριες των Ολυμπιακών 2021.

Alica Schmidt – Στίβος

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε αυτή τη λίστα με την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο, την 22χρονη Γερμανίδα Αλίσα Σμιντ. Γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 1998 σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας, το Worms. Έγινε επαγγελματίας αθλήτρια στίβου πριν από περίπου τρία χρόνια, αλλά έγινε διάσημη Η δημοτικότητα της από τη στιγμή που ανέλαβε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Stephanie Gilmore – Σερφ

Τι να πρωτοπεί κανείς για την πανύψηλη ξανθιά Αυστραλέζα Στέφανι Γκίλμουρ του σερφ, που δαμάζει τα κύματα πάνω στη σανίδα της. Η 33χρονη αθλήτρια σαρώνει από το 2007 στα παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ την έχουν αποκαλέσει θηλυκό Κέλι Σλέιτερ (τον σούπερ σταρ των ανδρών στο σερφ).

Alix Klineman και April Ross

Η δυο αμερικανίδες Alix Klineman και April Ross είναι το “καυτό δίδυμο” που εκπροσωπεί την Αμερική στους φετινούς Ολυμπιακούς. Αγωνίζονται μαζί από το 2018 και είναι στο νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη στο άθλημα. Μπαίνουν με δυναμικότητα λοιπόν στο Τόκυο και είναι σίγουρο ότι η άμμος θα πάρει φωτιά όταν αρχίσουν να πέφτουν τα σερβίς!

 

Letícia Bufoni e Silva

Η Letícia Bufoni e Silva από τη Βραζιλία δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Αγωνίζεται στο skateboarde, έχει πάρει πέντε φορές χρυσό μετάλλιο στο X Games και 3,4 εκατομμύρια θαυμαστές σε Instagram, Facebook και Twitter. Η βραζιλιάνα καλλονή, εκτός από τα φλας, έχει κλέψει και την καρδιά του Νεϊμάρ.

Βούλα Παπαχρήστου

Από τη λίστα φυσικά δεν μπορεί να μείνει απέξω η Ελληνίδα Βούλα Παπαχρήστου. Η εντυπωσιακή ξανθιά αθλήτρια του στίβου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Απριλίου 1989 έχει κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου 2011.

Στο Τόκιο φέτος έρχεται καθόλα έτοιμη να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο για άλλη μια φορά.

Πηγή: debater.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ