Για μερακλήδες – Κούκλα Ζαρίφη: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών

Για μερακλήδες – Κούκλα Ζαρίφη: Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών

Ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές περνά η Κατερίνα Ζαρίφη! Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός είναι στα καλύτερά της και πώς όχι αφού όλα στη ζωή της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Η Κατερίνα πέρα από το επαγγελματικό της «άνοιγμα» αφού φέτος την είδαμε πιο απελευθερωμένη από ποτέ στην εκπομπή Roomies ενώ την ερχόμενη σεζόν θα τη δούμε στη νέα σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», έχει αλλάξει θεαματικά και την εμφάνισή της.

Είναι μείον είκοσι κιλά και η πρώτη φωτογραφία για το φετινό καλοκαίρι με μαγιό είναι απλά… απίθανη.

Αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στα μαγευτικά Κύθηρα και μάλιστα δεν είναι μόνη της αφού την είδαμε να ποζάρει με τις έτερες Roomies, Μαρία Σολωμού και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Όσο για τη φωτογραφία της με μαγιό και θέα τη θάλασσα; Δεν θέλει και πολλά λόγια να την περιγράψεις.

Η Κατερίνα Ζαρίφη τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει αυτό που χρόνια ήθελε, να χάσει εκείνα τα περιττά κιλά που ενδεχομένως την ενοχλούσαν.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος.»!
Και είχε αναφέρει: «Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού»!

Και αποκάλυψε πως αιτία για να χάσει βάρος και να προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή της στάθηκε η περιπέτεια υγείας της με τον κορονοϊό. Και υπογράμμισε: «Εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό».

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Κατερίνα Ζαρίφη.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ