Λάουρα Νάργες: Ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή η παρουσιάστρια

Λάουρα Νάργες: Ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή η παρουσιάστρια

Δείτε την ανάρτηση που πρόδωσε τη σχέση τους.

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Λάουρα Νάργες να είναι μαζί με τον Νικηφόρο. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της και αυτή την περίοδο κάνει διακοπές και ξεκουράζεται ύστερα από μια απαιτητική σεζόν. Όμως, δεν είναι μόνη της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βρίσκεται στην Πρέβεζα, που είναι και ο τόπος καταγωγής του τραγουδιστή. Το ζευγάρι (;) μάλιστα έκανε και μια βουτιά στις Πηγές του Αχέροντα, με την Λάουρα να κάνει μία ανάρτηση, στην οποία πρόδωσε πως ήταν μαζί με τον Νικηφόρο.

«Μη με βλέπετε χαλαρή, είχαν ξεπαγιάσει τα ποδαράκια μου και πονούσα τόσο πολύ. Αλλά σίγουρα άξιζε, για αυτήν την εμπειρία. Να ‘σαι καλά φωτογράφε @nikiforos_vithoulkas για το ψυχολογικό μπουστάρισμα», έγραψε η ίδια και ο τραγουδιστής απάντησε σε σχόλιο: «Λάλα πάγωσαν και τα δικά μου πόδια!! Ακόμα το νιώθω!».

Δείτε την παρακάτω:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Θυμίζουμε πως πριν καιρό είχα κυκλοφορήσει φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι με τον ίδιο τον τραγουδιστή όμως να τις διαψεύδει.«Με τη Λάουρα είμαστε φιλικό ζευγάρι! Εννοώ ότι κάνουμε πολλή παρέα, πραγματικά έχουμε δέσει κι έχουμε κουμπώσει πάρα πολύ, είναι φανταστικό παιδί και ρίχνουμε πολύ γέλιο. Καμιά φορά παρεξηγείται η φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι δεν το πιστεύουν, με ρωτάνε αν είμαι ή όχι με τη Λάουρα», είχε πει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ