Η Δέσποινα Βανδή είχε γενέθλια! Εσείς ξέρετε πόσο χρονών έγινε;

Η Δέσποινα Βανδή είχε γενέθλια! Εσείς ξέρετε πόσο χρονών έγινε;

Η Δέσποινα Βανδή περνάει φέτος τα πρώτα της γενέθλια single, μετά την κοινή ανακοίνωσή της με τον Ντέμη Νικολαΐδη ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Η όμορφη τραγουδίστρια γίνεται σήμερα 52 ετών, αν και εδώ και χρόνια μας έχει αποδείξει πως η ηλικία είναι απλά μόνο ένας αριθμός. Γιατί παραμένει μία από τις πιο ωραίες και κομψές γυναίκες του ελληνικού star system.

Η Δέσποινα λοιπόν από το πρωί δέχεται «βροχή» τα μηνύματα με ευχές για χρόνια πολλά όμως εκείνο το μήνυμα που σίγουρα ξεχώρισε ήταν από την έφηβη κόρη της, Μελίνα η οποία της ευχήθηκε δημόσια με τον πιο όμορφο και τρυφερό τρόπο.

«Χρόνια πολλά μαμά, μακάρι μία μέρα να γίνω σαν κι εσένα!» έγραψε στο Instagram απευθυνόμενη στη μητέρα της η 17χρονη Μελίνα, γεγονός που τη συγκίνησε ιδιαίτερα.

Φυσικά, η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο δεν το πέρασε στο… ντούκου αλλά έκανε repost την ανάρτηση της κόρης της και έγραψε με τη σειρά της:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτή την ευχή του παιδιού μου σήμερα! Σε ευχαριστώ αγάπη μου…»

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν επίσημα το διαζύγιό τους με μία λιτή ανακοίνωση η οποία ανέφερε τα εξής:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.
Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης

Γιώργος Αρσενάκος
manager Δέσποινας Βανδή»

Δείτε παρακάτω τις εν λόγω αναρτήσεις μαμάς και κόρης:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ