Αυτά είναι «τηλεοπτικά»: Οκτώ κυρίες της TV φοράνε τα μαγιό τους και φέρνουν… καύσωνα!

Αυτά είναι «τηλεοπτικά»: Οκτώ κυρίες της TV φοράνε τα μαγιό τους και φέρνουν… καύσωνα!

Η τηλεοπτική σεζόν τε­λείωσε και τα σχέδια για τις εκπομπές των νέων προγραμμάτων έχουν ήδη ξεκινήσει να πέφτουν στο τρα­πέζι και σιγά-σιγά να ολοκληρώνονται.

Μεταγραφές, αλλαγές, νέα κόνσεπτ, όλα επί χάρτου, μαζί φυσικά με τις πανέμορφες πρωταγωνίστριες, που έχουν ξεκινήσει ήδη προετοιμασία, σε πρώτη φάση από τις παραλίες.

Με όμορφα και πολλές φορές προκλητικά μαγιό και σούπερ μπικίνι κρατάνε ζεστούς τηλεθεατές και θαυμαστές και παράλληλα ανάβουν φωτιές με τις φωτογραφήσεις τους και τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στα social media.

Η «βασίλισσα» της TV, Ελένη Μενεγάκη, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της στο Μega και φροντίζει να κρατάει σε εγρήγορση το φανατικό της κοινό. Πανέμορφη και γοητευτική όσο ποτέ, μοιράζεται στιγμές από την παραμονή της στον παράδεισο της, στα Αχλα, όπου γεμίζει τις μπαταρίες της και ποστάρει καλοκαιρινές φωτογραφίες με τις τέλειες αναλογίες της.

Για την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ ετοιμάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιο αδύνατη από ποτέ και ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, διανύει μία από τις πιο ωραίες φάσεις της ζωής της και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη βροχή αναρτήσεων στους λογαριασμούς της.

Στο Star συνεχίζει η Βίκυ Καγιά, μετά το «GΝΤΜ», με την παρουσίαση του DWTS και του επιτυχημένου «Shopping star». Φινετσάτη και με υπέροχες αναλογίες, ποζάρει σαν γνήσιο top model και συγκεντρώνει κολακευτικά σχόλια.

Οσο για την πανέμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μένει στον Alpha με εκπομπή μόδας. Παρά τον χωρισμό της από τον Snik, δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ και έτοιμη να σαγηνεύσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει τις «πρωινές πτήσεις» στο κανάλι του Αμαρουσίου, έχοντας στο πλευρό της τον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα. Δεν παραλείπει βεβαίως να ανεβάζει τη θερμοκρασία στο Instagram με τις σέξι αναρτήσεις της. Κοιτώντας κάποιος θα διαπιστώσει πως της αρέσει πολύ να παίζει με διάφορα στυλ μαγιό και δεν διστάζει να ποστάρει και τολμηρές επιλογές.

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μία από τις κερδισμένες της προηγούμενης σεζόν, αφού κατέβασε τα ρολά του «Happy Day» έβαλε πλώρη για το αγαπημένο της νησί, την Πάρο, μαζί με την οικογένεια της. Δείχνει αδυναμία στην καλοκαιρινή τάση των ψηλόμεσων μαγιό και απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών της.

Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, αποχώρησε μεν από το Open αλλά: δεν άργησε να βρει τηλεοπτική στέγη και τη νέα σεζόν, εκτός απρόοπτου, θα βρίσκεται στον Αlpha. Μαζί με τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, παραθερίζουν με ιστιοπλοϊκό και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανέβασε και μια σέξι φωτογραφία με πολύχρωμο μαγιό, που δένει τέλεια με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου, πιο αδύνατη από ποτέ, ποζάρει με μαγιό και ετοιμάζει τα νέα τηλεοπτικά σχέδια της. Η δημοφιλής παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει προσέξει πάρα πολύ τη διατροφή της, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, και η μεταμόρφωση στο σώμα της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Πηγή: Secret

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ