Κατερίνα Καινούργιου: Ζει τον απόλυτο έρωτα στα σοκάκια της Μυκόνου

Κατερίνα Καινούργιου: Ζει τον απόλυτο έρωτα στα σοκάκια της Μυκόνου

Στο νησί των ανέμων περνά τις διακοπές της η ξανθιά παρουσιάστρια.

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες και η Κατερίνα Καινούργιου, στο πλευρό του αγαπημένου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Έχοντας περάσει έναν ταραγμένο χειμώνα και μια… επεισοδιακή αποχώρηση από την εκπομπή «Ευτυχείτε», αμέσως μετά την αυλαία μάζεψε τις βαλίτσες της και έκτοτε αρμενίζει στο Αιγαίο.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε φωτογραφίες και video στο instagram Story της, από τις βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου με τους καλούς της φίλους: Νίκο Κοκλώνη και Τρύφωνα Σαμαρά και τώρα κυκλοφόρησε και το video από τον περίπατο στην Ψαρρού με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και φορώντας τις απαραίτητες μάσκες, η Κατερίνα Καινούργιου με αέρινο μακρύ φόρεμα και έναν ελαφρός ατημέλητο σινιόν έκανε την εμφάνισή της στην παραλία της Ψαρρούς και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Χαλαρή και χαμογελαστή, η παρουσιάστρια συνάντησε μια φίλη της στην παραλία με την οποία συνομίλησε για λίγο και πέρασε μια χαλαρή μέρα με τον καλό της στην παραλία.
Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το ζευγάρι τη στιγμή της άφιξής του στην παραλία της Ψαρρούς και οι δυο τους έδειχναν να είναι σε άκρως καλοκαιρινό mood.

Το ζευγάρι είναι μαζί και ερωτευμένο τα τελευταία χρόνια και μετά την περίοδο της καραντίνας και την αδυναμία τους να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν όσο πιο όμορφα μπορούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και είναι αχώριστοι.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, το ζευγάρι ταξίδεψε πίσω στην Αθήνα για τον γάμο ενός φιλικού ζευγαριού του, με την Κατερίνα Καινούργιου να εντυπωσιάζει με το look που επέλεξε για τη βραδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ