Ζέτα Μακρυπούλια: Η ντροπιαστική της αποκάλυψη

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ντροπιαστική της αποκάλυψη

Χαμός με την παρουσιάστρια και ηθοποιό

Ένα απίστευτο και άγνωστο περιστατικό που της συνέβη αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια αφήνοντας τους πάντες κόκκαλο. Οι τελευταίες φωτογραφίες στα social media της Ζέτας Μακρυπούλιας και η… πίκρα της.

Το… ντροπιαστικό περιστατικό συνέβη στην παράσταση «Σ’ Αγαπώ, Σε Λατρεύω, Χωρίζουμε», όπου η σέξι ηθοποιός και παρουσιάστρια συμπρωταγωνιστούσε με την Βίκυ Σταυροπούλου. Ε, λοιπόν κατουρήθηκε επάνω της ενώ βρισκόταν στη σκηνή.

«Μια σκηνή που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν κάναμε ένα ντουέτο σε ένα τραγούδι και η Βίκυ ξέχασε τα λόγια και αποφάσισε να βάλει δικά της. Τα οποία, όμως, δεν έκαναν ούτε ρίμα! Και στη συνέχεια έπρεπε να την κοιτάξω και να τη συνοδέψω στο τραγούδι… διαλυθήκαμε από τα γέλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να, πώς να το πω τώρα, όταν μερικές φορές γελάς πολύ, συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα…», εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Celebrity» η Ζέτα!

Mάλιστα, ο δημοσιογράφος επέμενε ρωτόντας την αν όντως κατουρήθηκε κανονικά: «χμ… ναι! Καλά, μη φανταστείς ότι έγινε και καμιά λίμνη. Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο κόσμος, πάντως χασκογελούσαμε όση ώρα προσπαθούσαμε να «βγάλουμε» τη σκηνή!».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ