Τάσος Ποτσέπης: Ποιος είναι ο «Αγάπη Μόνο» – Από το πλευρό της Τζούλιας στη Μύκονο, συνοριοφύλακας στη Χίο

Τάσος Ποτσέπης: Ποιος είναι ο «Αγάπη Μόνο» – Από το πλευρό της Τζούλιας στη Μύκονο, συνοριοφύλακας στη Χίο

Ο λόγος για τον Τάσο Ποτσέπη, ο οποίος κατάφερε και έκανε... το όνειρο του πραγματικότητα, δηλαδή να γίνει viral στην Ελλάδα, ενώ επαγγέλλεται συνοριοφύλακας στη Χίο, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαθεσιμότητα

Συνήθως θα τον ακούσετε να φωνάζει «Αγάπη Μόνο» και να φιλάει με πάθος τα μπράτσα του, ενώ αν τον ψάξετε κατά… 99% θα τον βρείτε να γυμνάζεται. Το Ιstagram του είναι γεμάτο με φωτογραφίες παραλίες προφανώς… χωρίς μπλούζα, ενώ καταχωνιασμένες είναι και κάποιες εικόνες αγκαλιά με τη Τζούλια Αλεξανδράτου!

Ο λόγος για τον Τάσο Ποτσέπη, ο οποίος κατάφερε και έκανε… το όνειρο του πραγματικότητα, δηλαδή να γίνει viral στην Ελλάδα, ενώ επαγγέλλεται συνοριοφύλακας στη Χίο, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.

Με καταγωγή από την Έδεσσα ο 28χρονος Τάσος Ποτσέπης, σπούδασε Ηλεκτρολόγος/Μηχανικός, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, την γυμναστική, έγινε γνωστός ως «Αγάπη Μόνο», έκανε εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές celebrity, συμμετείχε σε χορευτικά shows και υπήρξε παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε ξέφρενα χορευτικά events.

Κάποιος θα μπορούσε μπορούσε κάλλιστα να πει πως ο τύπος έχει «πρόβλημα». Φωνάζει, ωρύεται σαν κακομαθημένο 5χρονο για να περάσει το δικό του και προσπαθεί να μας επιβάλλει τη φυσιογνωμία του, ενώ η φωνή του… μπορεί να μας τρυπήσει τα τύμπανα.

Ωστόσο, κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει ότι ίσως πρόκειται για έναν ρόλο, τον οποίο ο Τάσος Ποτσέπης υποδύεται με επιτυχία.

Όνειρό του να γίνει… διάσημος

Ο παραπάνω ισχυρισμός ενισχύεται άμα διαβάσει κανείς τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια στο περιοδικό «People».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρός ο ίδιος δήλωσε: «Διάσημος. Είμαι 23 ετών και από τα 10 μου ήξερα τι θα γίνω. Από το σχολείο μαγνήτιζα τα βλέμματα. Μαζί μου όλοι γελάνε και είναι στο πλευρό μου» είχε πει χαρακτηριστικά.

Πώς ξεκίνησαν όλα…

Ο Τάσος Ποτσέπης συστήθηκε στους Έλληνες μέσα από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Ραντεβού στα Τυφλά».

Μάλιστα, σε εκείνο το επεισόδιο κατάφερε κάτι που ελάχιστοι έχουν καταφέρει όταν βρίσκονται σε μια σκηνή με τον Μάρκο Σεφερλή. Να «κλέψει» την παράσταση…

Στη συνέχεια πέρασε από διάφορα πλατό trash -και όχι μόνο- εκπομπών…  

Πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Τον Δεκέμβριο του 2018 πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, στην ορκωμοσία του επικράτησε έναν πανικός αφού ακούστηκαν ακόμη και… κόρνες μέσα στο αμφιθέατρο με τον ίδιο να ουρλιάζει για το πτυχίο του που θύμιζε πανηγυρισμούς γηπέδου. 

Συνοριοφύλακας στη Χίο

Στη συνέχεια, ωστόσο, προσπάθησε να αλλάξει καριέρα και να ενταχθεί στην Ελληνική Αστυνομία, ως ειδικός φρουρός. Τότε, είχε συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια, αλλά είχε «κοπεί» στις ψυχοτεχνικές εξετάσεις.

«Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛ.ΑΣ.» είχε πει.

Την επόμενη χρονιά ο Τάσος Ποτσέπης συγκέντρωσε επαρκή μόρια (3.100) για να εισαχθεί στη Συνοριακή Φρουρά της Χίου. Ανακοινώνοντας την επιτυχία του είχε δηλώσει «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και πανέτοιμος να υπερασπιστεί τα «κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας».

Σε πορεία δίπλα στον Χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε πάρει μέρος σε πορεία δίπλα στον φυλακισμένο για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Στο ακροδεξιό σόου, ακούστηκαν συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, αλλά και κατά της χρήσης της μάσκας για τον κοροναϊό.

Στη μια φωτογραφία, μάλιστα, ο Τάσος Ποτσέπης βγάζει και selfie με τον υπόδικο Κασιδιάρη να φαίνεται από πίσω του. 

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Τελευταίο -μέχρι στιγμής- επεισόδιο στο σόου του Τάσου Ποτσέπη ήρθε πριν από λίγες ημέρες, όταν ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό το Twitter, μέσα από το οποίο έβριζε χυδαία, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει κάποιον.

Το βίντεο έγινε viral, με αποτέλεσμα, όπως δηλώνει ο ίδιος, να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αναφερόταν σε έναν «πρώην κολλητό του», οδήγησε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να διατάξει διοικητική έρευνα για τα λεγόμενά του.

«Τα fake news της χώρας με στοχοποιήσανε με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη» σημειώνει πιο κάτω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ