Οι διακοπές της εγγονής του Σον Κόνερι στην Ελλάδα -Μαζί με τον ζάμπλουτο σύντροφό της (pics)

Οι διακοπές της εγγονής του Σον Κόνερι στην Ελλάδα -Μαζί με τον ζάμπλουτο σύντροφό της (pics)

Με το lockdown να έχει αρθεί σε πολλές χώρες, έχουν ήδη αρχίσει τα ταξίδια. Η Ελλάδα έχει καταστεί προορισμός διακοπών για πολλούς Ευρωπαίους και όχι μόνο, ανάμεσα στους οποίους και νεαρές των κοσμικών κύκλων της Βρετανίας, όπως η εγγονή του Σον Κόνερι.

Συγκεκριμένα, η εγγονή του Σερ Σον Κόνερι, η Σάσκια, και ο ζάμπλουτος αρραβωνιαστικός της, Φίλιπ Μουρ, μοιράστηκαν φωτογραφίες τους από ειδυλλιακές παραδεισένιες παραλίες στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα βρέθηκε για διακοπές και άλλη μια νεαρή κοσμική της Βρετανίας η Λαίδη Ελίζα Μάννερς που απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο.

Στην Ελλάδα και η εγγονή του τέως, Μαρία Ολυμπία.

Σάσκια Κόνερι, Ελλάδα

Η εγγονή του Σον Κόντερι, Σάσκια, και ο αρραβωνιαστικός της Φίλιπ Μουρ, μοιράζονται στιγμιότυπα από τον εαυτό τους σε ειδυλλιακές παραδεισένιες παραλίες, καθώς περνούν χαλαρές στιγμές στην Ελλάδα.

Η 25χρονη σχεδιάστρια μόδας – της οποίας ο πατέρας είναι ο θετός γιος του Σον, ο Στέφαν – αρραβωνιάστηκε με τον Αυστριακό κληρονόμο τραπεζών, Φίλιπ Τόμας Μουρ, 31 ετών, τον Απρίλιο.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που βρήκαμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούμε να περιμένουμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί», δήλωσε η Σάσκια στην Daily Mail αφού δέχτηκε την πρόταση γάμου του Φίλιπ με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο Lyford Cay στις Μπαχάμες, όπου Σον Κόνερι πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

Ο Φίλιπ, είναι κληρονόμος μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες Αμερικανο-Αυστριακών τραπεζιτών, που έχει επίσης στην ιδιοκτησία της μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ευρώπη.

Το ζευγάρι μοιράστηκε στιγμιότυπα από την αξιοζήλευτη πολυτελή απόδραση του, όπως νόστιμα πιάτα θαλασσινών σε πολυτελή εστιατόρια με εκπληκτική θέα. Μάλιστα, η Σάσκια, συνοδεύει τις φωτογραφίες της με διάσημες ατάκες από την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά».

Η Σάσκια και ο Φίλιπ φαίνεται επίσης να έχουν παρακολουθήσει έναν γάμο στο πλαίσιο του ταξιδιού τους, με τη Σάσκια να φοράει ένα πανέμορφο κίτρινο φόρεμα από την αμερικανική μάρκα Alexis, ενώ ο Φίλιπ επέλεξε ένα μοντέρνο κοστούμι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Λαίδη Ελίζα Μάννερς, Ελλάδα

Η Μεσόγειος αποτελεί ένα hotspot για τους celebrities και η 24χρονη Λαίδη Ελίζα Μάννερς, δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς αποφάσισε να κάνει μια απόδραση στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τόσο τη Μύκονο όσο και την Αθήνα.

Η Λαίδη Ελίζα, είναι κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Ράτλαντ, που ζουν στο κάστρο Belvoir, στο Leicestershire. Βρέθηκε στην Ελλάδα με τον φίλο της, έμπορο μαργαριταριών, Τσάρλι Μπάρον, με τον οποίο ανέβασε φωτογραφίες από την Αθήνα και τη Μύκονο.

Μάλιστα, ο Τσάρλι έχει υπογράψει κοσμήματα για ευρωπαίους royals, καθώς και για μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ.

Μαρία Ολυμπία

Η Μαρία Ολυμπία έχει έρθει στην Αθήνα με την οικογένειά της και τον σύντροφό της.

Η 24χρονη, που μεγάλωσε στο Τσέλσι και είναι η βαφτισιμιά του πρίγκιπα Καρόλου, είδε τα αξιοθέατα με τα τέσσερα αδέλφια της και τους γονείς τους, Παύλο και Μαρί Σαντάλ.

Η οικογένεια του Παύλου Γλίξμπουργκ επισκέφθηκε την Ακρόπολη

Μαζί τους φυσικά ήταν και ο φίλος της, Περεγκρίν Πίρσον, γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών. Ο πατέρας του, επίσης, κατέχει ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης Pearson, καθώς και το κτήμα West Sussex 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Cowdray Park, εκεί που έπαιζαν οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.

Η σπάνια φωτογραφία της Μαρίας Ολυμπίας με τον σύντροφό της Πέρεγκριν Πίρσον

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ