Μαρία Φιλίππου – Η selfie της από την παραλία είναι μοναδική – Οι πρώτες βουτιές της

Μαρία Φιλίππου – Η selfie της από την παραλία είναι μοναδική – Οι πρώτες βουτιές της

Η Μαρία Φιλίππου απολαμβάνει τις πρώτες της βουτιές!

Η ηθοποιός έβγαλε μια selfie στην οποία απεικονίζεται να φορά το μαγιό της και να είναι στη παραλία! Η φωτογραφία της είναι μοναδική!

«Σε αυτή τη ζωή ερχόμαστε και κάνουμε έναν περίπατο. Είμαστε πολύ μικροί οι άνθρωποι και μόνο αν αναλογιστούμε ότι μέσα σε έναν χρόνο έχουμε χάσει πάνω από 10.000 συνανθρώπους μας από τον Covid 19, αυτό μας κάνει να συνειδητοποιούμε πόσο αναλώσιμοι είμαστε. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με τον εμ­βολιασμό. Δεν πρέπει να φοβόμαστε την επιστήμη. Τα εμβόλια και η επιστήμη έχουν σώσει την ανθρωπότητα. Και φυσικά θα κάνω το εμβόλιο. Γιατί θέλω να κερδίσω πίσω τη ζωή μου, να δω τους φίλους μου, να κάνω μία βόλτα σε ένα καφέ, σε ένα εστιατόριο. Δηλαδή τι θέλω να κάνω;

Τα πιο απλά πράγματα, τα αυτονόητα τα οποία έχασα και στα οποία δεν έδινα ποτέ σημασία. Αλλά με την αγκαλιά και έναν καφέ με τις φίλες μου περνούσα ωραία. Τα μεγάλα πράγματα στη ζωή μπορεί να έρθουν, μπορεί και όχι. Με τα μικρά όμως ζεις την καθημερινότητα. Και, όχι, δεν μου αρέσει να βλέπω θέατρο μέσα από το κομπιούτερ. Το θέατρο είναι επικοινωνία. Από το να έχω μία εικονική ψυχαγωγία προτιμώ να διαβάσω στην καραντίνα ένα ωραίο βιβλίο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ