Κορμάρα – Αυτό είναι το τούμπανο που κάνει διακοπές ο νικητής του Survivor – Τρυφερές στιγμές (ΦΩΤΟ)

Κορμάρα – Αυτό είναι το τούμπανο που κάνει διακοπές ο νικητής του Survivor – Τρυφερές στιγμές (ΦΩΤΟ)

Η συγκατοίκηση συνεχίζεται και στη Μύκονο!

Με τον καλύτερο τρόπο αποφάσισαν να υποδεχτούν τον Αύγουστο ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με μια βουτιά-ανακούφιση από τον πρωτοφανή καύσωνα των τελευταίων ημερών.

Ο φακός του YOU τούς συνάντησε στην Αγία Άννα την περασμένη Κυριακή, μαζί με τους νικητές του “Battle of the Couples”, Άγγελο Κατσιλιανό και Μαριάννα Λουκά, με τους οποίους κάθισαν μαζί, συζήτησαν σε πολύ χαρούμενο κλίμα και έβγαλαν αναμνηστικές selfies. Αξίζει να σημειωθεί πως, μόλις ο Σάκης και η Μαριαλένα έγιναν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους λουόμενους, επικράτησε το αδιαχώρητο με δεκάδες θαυμαστές να ζητούν φωτογραφίες από τους Survivors και κυρίως από τον νικητή, που ήταν περιχαρής για την αγάπη που του έδειχνε ο κόσμος.

Άκρως τρυφεροί μεταξύ τους, οι κινήσεις τους θυμίζουν κανονικό ζευγάρι, Σάκης και Μαριαλένα επιμένουν, ωστόσο, πως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους απ’ ό,τι είδαμε στο Survivor και πως το μέλλον θα δείξει αν θα είναι ξανά μαζί. Δεν περιμένουμε εξελίξεις πάντως (μόνο) στα αισθηματικά, καθώς οι δυο τους είχαν μια σειρά από επαγγελματικά ραντεβού στη Μύκονο, τα οποία θα συζητηθούν έντονα αυτό τον χειμώνα σε περίπτωση που προχωρήσουν.

Πηγή:youweekly.g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ