Της φόρεσε χειροπέδες και είχαν ερωτικές περιπτύξεις πάνω στο περιπολικό – Σάλος με αστυνομικό που εμφανίζεται σε ροζ βίντεο

Της φόρεσε χειροπέδες και είχαν ερωτικές περιπτύξεις πάνω στο περιπολικό – Σάλος με αστυνομικό που εμφανίζεται σε ροζ βίντεο

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι ανέβασε το βίντεο στο Διαδίκτυο χωρίς να ζητήσει την άδεια του αστυνομικού, αν και όπως είπε, δεν γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά.

Στα καθήκοντά του θα επιστρέψει ένας αστυνομικός στην Ιρλανδία, ο οποίος εμφανίστηκε σε βίντεο να φορά χειροπέδες σε μια γυναίκα, η οποία θεωρείται ερασιτέχνης πορνοστάρ, και στη συνέχεια να κάνουν σεξ πάνω στο περιπολικό με τη στολή εργασίας του.

Αν και στο «ροζ» βίντεο δεν εμφανίζεται το πρόσωπό του, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον Απρίλιο του 2017 όταν πρωτοεμφανίστηκε το ακατάλληλο υλικό και έκτοτε είχε ξεκινήσει μια νομική διαμάχη προκειμένου να επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Ο αστυνομκός ο οποίος δεν κατονομάζεται, «συμπρωταγωνιστούσε» στο βίντεο με την Carla Smith, γνωστή στο διαδικτυακό «ερασιτεχνικό» πορνό ως Gabberlover ή Carla4Garda.

Ο αστυνομικός διοικητής Drew Harris πίεζε για την απόλυση του άτακτου άνδρα, παρά το γεγονός ότι δύο πειθαρχικά συμβούλια είχαν αποφανθεί υπέρ του, όπως αναφέρει η Daily Mail. Τώρα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιρλανδίας επικύρωσε την απόφασή τους, τερματίζοντας οριστικά και αμετάκλητα τη νομική διαμάχη.

Ο αστυνομικός, ο οποίος στο βίντεο εμφανίζεται επίσης να δέχεται την περιποίηση της πληθωρικής Βρετανίδας απολαμβάνοντας το στοματικό που του προσφέρει με δεμένα χέρια, αναμένεται τελικά  να επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά του.

Η υπόθεση προκάλεσε μεγάλο σάλο, καθώς ο αστυνομικός – εκτός των άλλων- είναι παντρεμένος με παιδιά.

Από την πλευρά της, η Carla δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την κοινή γνώμη της Ιρλανδίας με τα καμώματά της, καθώς φαίνεται πως έχει αδυναμία στους ένστολους. Στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε άλλο βίντεο παρέα με δύο μέλη των ενόπλων δυνάμεων.
Μιλώντας για το επίμαχο περιστατικό που συνέβη το 2017, αποκάλυψε ότι ήταν αυτή που προσέγγισε τον αστυνομικό, καθώς τα προηγούμενα που είχε ανεβάσει είχαν μεγάλη απήχηση.

Πίστευε επίσης ότι δεν θα τον αναγνώριζαν.

Η Carla παραδέχτηκε πάντως ότι ανέβασε το βίντεο στο Διαδίκτυο χωρίς να ζητήσει την άδειά του, αν και όπως είπε, δεν γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά.

Προτρέποντας, δε, τους δημοσιογράφους να ασχοληθούν με κάτι άλλο, πρόσθεσε: «Είμαστε στα πρόθυρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου και το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είμαι εγώ;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ