Δανάη Μπάρκα – Ο αγαπημένος της λογαριασμός στο Instagram θα σε συγκινήσει

Δανάη Μπάρκα – Ο αγαπημένος της λογαριασμός στο Instagram θα σε συγκινήσει

Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ σημαντική ανάρτηση

Δεν είναι η πρώτη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τις πυρκαγιές. Το δράμα που ζουν αυτές τις μέρες οι κάτοικοι της Εύβοιας, της Αττικής, της Ηλείας, της Αρκαδίας, της Μεσσηνίας και της Φωκίδας δεν την έχει αφήσει ασυγκίνητη.

Αναρτώντας εικόνες από τα καμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε τον πόνο της για τις εικόνες απόλυτης καταστροφής που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες από όλη τη χώρα.

Αυτή τη φορά, όμως, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να μιλήσει για κάτι πιο αισιόδοξο: Για τη δύναμη της αλληλεγγύης.

Αυτή τη φορά μας μίλησε για τον πιο αγαπημένο της λογαριασμό στο Instagram που δεν είναι άλλος από το @oallosanthropos.

«Τους γνώρισα στις φωτιές στο Μάτι, αλλά φέτος τους αγάπησα ακόμα περισσότερο. Η οργάνωση, η πίστη σ ένα καλύτερο αύριο,η αλληλεγγύη,η αυταπάρνηση,η ταχύτητα που λειτουργούν είναι κάτι το ασύλληπτο», γράφει η ηθοποιός στο Instagram.

«Σε όλο αυτό εν τω μεταξύ δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελο τους,το κέφι τους και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Αυτό θα πει “ωραίος άνθρωπος” γιατί ο άλλος άνθρωπος είναι ωραίος άνθρωπος. Και ωραίοι άνθρωποι δεν είναι μόνο τα παιδιά που όλη μέρα είναι εκεί. Ωραίοι άνθρωποι είστε όοολοι εσείς που ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακρυά,ενώ μπορεί να κάνετε διακοπές, ενώ μπορεί να δουλεύετε…στέλνετε ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια για να είστε “παρόντες”.

»Τα πράγματα που συλλέγονται και η ένωση που έχει γίνει είναι συγκινητική. Ο,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας,όσο έχουμε ο ένας τον άλλον μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Οι πληροφορίες που μπορεί να διαδοθούν μέσω σόσιαλ μίντια είναι τόσο χρήσιμες και τόσο δυνατές που πραγματικά σώζουν ζωές. Είμαστε όλοι μαζί κι αυτό είναι το πιο σημαντικό», γράφει η Δανάη Μπάρκα.

Και συνεχίζει:

«Δεν υπάρχει “καλυτερος” και “χειροτερος”…είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα. Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο. Ο θυμός όλων μας για όλο αυτό που συμβαίνει είναι τεράστιος,η πίκρα μας,η απογοήτευση μας όμως με ανθρώπους σαν αυτούς μετατρέπουμε τα αρνητικά σε προσφορά κι όλα ομορφαίνουν».

«Έχετε καταλάβει την δύναμη μας όταν είμαστε ενωμένοι;;; Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα,ακόμα και να σώσουμε ζωές. Ναι, η ένωση και η αγάπη σώζει ζωές και όλα θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες αν είμαστε ΜΑΖΙ. Μεγάλη ευλογία να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που σκέφτονται τον διπλανό τους και μας το μεταδίδουν. Μεγάλη ευλογία η αγάπη. Μεγάλη ευλογία η αλληλεγγύη. Μεγάλη ευλογία η προσπάθεια. Όσο είμαστε άνθρωποι,ο κόσμος ομορφαίνει».

Δείτε τη συγκινητική της ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ