Η Λάουρα Νάργες είναι ερωτευμένη αλλά η είδηση είναι άλλη

Η Λάουρα Νάργες είναι ερωτευμένη αλλά η είδηση είναι άλλη

Η παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Σαντικάι που έγινε γνωστός μέσα από τους ύμνους που έψελνε σε ηλικία εννέα ετών στο Alter.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει κάνει βήματα μπροστά και σύμφωνα με την εφημερίδα On Time είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Σαντικάι.

Για όσους δεν τον θυμούνται είναι ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε όταν ήταν ακόμη παιδάκι και τραγουδούσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αλλά και ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Εχει κάνει εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας ενώ στο το παρελθόν είχε δοκιμάσει και την τύχη του στο The Voice.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι γνωρίστηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο και ύστερα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψαν και στη Ρόδο όπου βρέθηκαν σε μεγάλο event, ενώ βοήθησαν και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Χθες (9/8), που είχε τα γενέθλιά της έγραψε στο Instagram: «Σήμερα είναι τα γενέθλια μου, έγινα 31 και έχω 3+1 λόγους να είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων: Πρώτον, έχω την υγεία μου, το ίδιο οι άνθρωποι μου που αγαπάω και με αγαπούν. Δεύτερον, έχω την οικογένεια μου. Συμπεριλαμβάνω και τον μπαμπά και την γιαγιά μου φυσικά που συνεχίζουν να είναι δίπλα μου με τον πιο όμορφο τρόπο την κάθε μου στιγμή. Τρίτον, έχω τους φίλους μου που έχω επιλέξει ως δεύτερη μου οικογένεια στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, φιλίες που έχουν περάσει τόσα χρόνια από 40 κύματα και συνεχίζουμε χέρι χέρι.

Και τέλος, είμαι χαρούμενη για το σημείο της ζωής μου που έχω φτάσει σήμερα. Τα σημερινά μου γενέθλια ωστόσο έχουν επισκιαστεί από την στεναχώρια και τον θυμό που νιώθω για όλα αυτά που περνάει η χώρα μου. Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν, να φύγει μακριά και να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά! Γίνεται?! Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, το ζω από το 2008 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα της καρδιάς μου – οι περισσότεροι από εσάς είστε μάρτυρες των γεγονότων περισσότερα χρόνια. Και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να καταστρέφεται η γη μας, να χάνονται ζωές ανθρώπων και ζώων, περιουσίες που έχουν δημιουργηθεί με κόπο και ιδρώτα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ακόμα δυστυχώς, και πρέπει όλοι μας να βάλουμε ένα χεράκι, πάντα ενωμένοι.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ