Η Κέισι Μίζιου τόπλες αναστατώνει τα πλήθη!

Η Κέισι Μίζιου τόπλες αναστατώνει τα πλήθη!

Ανέβασε τη θερμοκρασία

Η Κέισι Μίζιου ήταν μία από τις παίκτριες του GNTM που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους και την εξέλιξή τους. Σήμερα, συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και μάλιστα, πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της ή και χωρίς αυτό, ανεβάζοντας για ακόμα μία φορά τη θερμοκρασία στα social media.

Όπως συνέβη πριν από λίγες μέρες με τη φωτογραφία που ανέβασε η Εβελίνα Σκίτσκο, έτσι και στη φωτογραφία της Κέισι Μίζιου, τα likes και τα comments, έπεσαν βροχή!

Η τόπλες φωτογραφία της Κέισι Μίζιου

Κέισι Μίζιου τόπλες

Η Κέισι είναι 26 χρονών, κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική. Ένα βράδυ, καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση. Έτσι, σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να συνεργάζεται με πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων. Σε δέκα χρόνια από τώρα, ονειρεύεται να έχει περπατήσει στην πασαρέλα για κάποιον μεγάλο σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ