Πάλι μαζί Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης

Πάλι μαζί Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης

Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι;

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» γράφει η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι που κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε από κοινού να προχωρήσει στη λύση της σχέσης του, λόγω προβλημάτων που βγήκαν στη επιφάνεια.

Για αυτό το λόγο κρατούν επαφές μετά τον χωρισμό Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης

Κρατούν επαφές μετά τον χωρισμό Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, συγκεκριμένα 6 όπως έχει γίνει γνωστό, ωστόσο μέχρι και σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Καθώς, μην ξεχνάμε πως 12 χρόνια είναι δύσκολο να ξεχαστούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr το ζευγάρι ακόμη κρατάει επαφές, ωστόσο όχι καθημερινές. Όσο ήταν μαζί, υιοθέτησαν μια πανέμορφη σκυλίτσα την Ζάννη, ενώ έχουν και γατούλες. Για αυτό το λόγο μάλιστα επικοινωνούν με σκοπό να βλέπουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Όπως επίσης με πληροφόρησε πολύ έμπιστη πηγή μου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήρθε σε επικοινωνία με την Ζέτα Μακρυπούλια για να της ευχηθεί για τα βαφτίσια της ανιψιάς της. Ο αδερφός της, Άκης Μακρυπούλιας βάφτισε την κορούλα στην Νάξο με την μικρή να παίρνει το όνομα Κυριακή. Η παρουσιάστρια μάλιστα, στα βαφτόσια πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από τον τραγουδιστή.

Ένας ακόμη λόγος που μιλάνε τακτικά είναι και το σπίτι τους στην Εύβοια που είχα βάλει προς πώλησει, το οποίο ωστόσο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ