Το υπέροχο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Το υπέροχο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Εκεί ξεκουράζονται μετά τις εκπομπές τους...

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να μοιάζουν πάντοτε πολύ ερωτευμένοι, όπως δείχνει η όμορφη και ρομαντική τους στιγμή στο κρεβάτι, «χτίζοντας» μια υπέροχη ζωή, είτε μέσω της αξιοζήλευτης πορείας τους στα ΜΜΕ είτε με την κοινή τους συνύπαρξη, με το σπίτι τους στην Κηφισιά να αφήνει οποιονδήποτε με το στόμα ανοικτό.

Η οικεία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, είναι μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ