Υβόννη Μπόσνιακ – Επικό throwback από το bachelorette της

Υβόννη Μπόσνιακ – Επικό throwback από το bachelorette της

Η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από το bachelorette πάρτι της, πριν το γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο.

O παραμυθένιος γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 500 καλεσμένων, σε μία τελετή που ήταν σαν να βγήκε από παραμύθι και μάγεψε τους παρευρισκόμενους.

Μπορεί αυτή να είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή της Υβόννης Μπόσνιακ όπως έχει παραδεχτεί η ίδια η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο όμως πρόσφατα η ίδια θυμήθηκε μια από τις πιο ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής της.

Φυσικά η Υβόννη Μπόσνιακ θυμήθηκε το επικό bahelorette πάρτι που είχε κάνει με τις κολλητές της στη Μύκονο τις 25 Αυγούστου του 2018.

Οι συμμετέχουσες στο ταξίδι – bachelorette προς τιμήν της νύφης Μπόσνιακ και οι παράνυμφες είχαν το δικό τους custom μπλουζάκι με το όνομά τους, το βραχιολάκι που αναφέρει πως μιλάμε για το party της Υβόννης και φυσικά το μαγιό που ανέφερε πως μιλάμε για bachelorette party.

Toν παλμό στο πάρτι έδινε η Μαρία Μπεκατώρου αλλά και η Παυλίνα Κωσταγιού, σύζυγος του Κώστα Μπεχράκη, των οποίων την κόρη έχει βαφτίσει ο Αντώνης Ρέμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ