Δείτε πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές! Άλλος άνθρωπος!

Δείτε πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές! Άλλος άνθρωπος!

Καμία σχέση το πριν και το μετά

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, με την ίδια να… κολάζει με την ομορφιά και τις αναλογίες της, έχοντας παραδεχθεί πως έχει κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό το έχει παραδεχτεί η ίδια δημοσίως. Πέρασε από πολλά και διάφορα στάδια ώστε να τα βρει με τον εαυτό της και να καταλήξει στην εικόνα που έχει σήμερα, έχοντας ετοιμαστεί για νέο «γερό» τηλεοπτικό μπάσιμο.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τρεις αισθητικές επεμβάσεις, έβαλε μαλλιά και γενικότερα έκανε ό,τι μπορούσε για να αισθανθεί καλά.

Η εμφάνιση της αρκετά χρόνια πριν είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ξέρουμε σήμερα. Το μελαχρινό κορίτσι στην φωτογραφία είναι η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα πολύ όμορφη.

Τότε δούλευε στο Mega και στην πεντάδα της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το πρωί». Έτσι εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε» σε ρόλο ρεπόρτερ.

Κατερίνα Καινούργιου πριν και μετά

Η ίδια έχει δηλώσει πως «έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση» δήλωσε η παρουσιάστρια της οποίας οι πλαστικές έχουν συζητηθεί όσο καμίας άλλης.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ