Τα ζώδια σήμερα (5/11/2017)

Τα ζώδια σήμερα (5/11/2017)

Ενημερωθείτε καθημερινά για τα αστρολογικά tips σε κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ένα πρωί (προς μεσημέρι) που κινείσαι σε ρυθμούς βάδην και ένα βράδυ που τρέχεις την κούρσα της μιας ανάσας (κοινωνικά μιλώντας πάντα). Όλη τη μέρα πάντως κοιτάς να περνάς πρωτίστως εσύ καλά! Μπράβο Κριέ!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Από τη μια ξέρεις πως δεν σε χωρά ο τόπος στη δουλειά. Θέλεις να ανοίξεις την εξώπορτα και να εξαφανιστείς σε άγνωστο προορισμό που θα είσαι μόνος/η με τη φύση, το Θεό, το σύμπαν. Από την άλλη όμως έχεις αρκετό εγωισμό ή σωφροσύνη για να μην το κάνεις. Και αυτό αγαπητέ/ή μου Ταύρε, λέγεται ωρίμανση!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι αισθήσεις σου οξύνονται καθώς προχωρά η μέρα. Επιταχύνεται η σκέψη σου, η διάθεση σου, ο κόσμος γύρω σου κινείται με ταχύτητα. Από την άλλη, κουβαλάς ακόμη πάνω σου το χάος των τελευταίων δύο ημερών (κυρίως σε θέματα εργασίας, χρημάτων), οπότε είσαι λίγο μαγκωμένος/η. Θα σου περάσει όμως, να είσαι σίγουρος/η.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν βρίσκεσαι υπό καθεστώς σύγχυσης για το είδος των συναισθημάτων που τρέφεις για έναν                                                                 /μια φίλο/η ή (ακόμη χειρότερα) αν αισθάνεσαι να έχεις απηυδήσει από μια αδιέξοδη ερωτική σχέση ή ένα ανεκπλήρωτο φλερτ, δεν είναι λύση να επιμένεις να τον/την δεις μπας και ξεκαθαρίσει το μυαλό σου. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσεις απόσταση μερικών ημερών. Θα δεις, θα σου περάσει στο τέλος!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Γοητεία διαθέτεις σε πλεόνασμα τις τελευταίες εβδομάδες, διάθεση για να παίξεις επίσης. Μόνο μην τη πατήσεις και ξεκινήσεις τις επόμενες μέρες νέες γνωριμίες με βλέψεις και προσδοκίες. Κάκιστη ιδέα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, αν μπορούσες να κάτσεις σε έναν καναπέ και να κοιτάς όλη μέρα το ταβάνι (ο ψυχαναλυτής είναι προαιρετική προσθήκη), θα το έκανες δίχως δεύτερη σκέψη. Το σώμα σου σε ραθυμία και το μυαλό σου σε εγρήγορση, αλλά χωρίς καμία κατεύθυνση. Ναι, για κάποιον/α σαν εσένα, αυτό λέγεται και «συνταγή καταστροφής»…
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Πιθανόν σήμερα από το πρωί να ξυπνήσεις τόσο πεσμένος/η, που το πέρασμα από την θλίψη στην οργή και από εκεί στο να βρίζεις με το καλημέρα, είναι τόσο εύκολο, σαν κατάβαση σε λεία χιονισμένη πλαγιά. Τι κάνουμε λοιπόν για να το αποφύγουμε; Εργασιοθεραπεία! Από την άλλη, αν δεν θες να το αποφύγεις, έχεις το ελεύθερο. Ποιος είμαι εγώ για να σε καταπιέσω;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Για πολλούς/ες Σκορπιούς μια καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ανεβαίνεις ιεραρχικά, κερδίζεις κοινό, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους, μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο… Όποιο από τα παραπάνω κι αν ισχύει Σκορπιέ, νιώθεις σαν να κρατάς τον κόσμο στις παλάμες σου!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Από σήμερα ίσως νιώσεις λες και κάποιος σου κάνει ξαφνικά ένεση αδρεναλίνης και ξυπνάς κοινωνικά, βρίσκεις τη δύναμη να διαπραγματευτείς ή να λύσεις σημαντικές εκκρεμότητες με τον/την σύντροφο σου, σκέφτεσαι πως θα αλλάξεις όσο το δυνατό γρηγορότερα ό,τι λιμνάζει στον εργασιακό σου χώρο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχεις είναι να αισθάνεσαι ευάλωτος/η απέναντι στους κοντινούς ανθρώπους, είτε λέγονται συγγενείς, είτε φίλοι/ες, είτε σύντροφος. Όμως είσαι άνθρωπος κι εσύ Αιγόκερε και μερικές φορές δεν τα καταφέρνεις. Φρόντισε σήμερα να βγάλεις τις ευαισθησίες σου σε κάποιον/α που ξέρεις πως δεν θα την χρησιμοποιήσει σαν μοχλό πίεσης στο μέλλον.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Από σήμερα και για λίγες μέρες μπορούν να πάψουν να σε απασχολούν 24 ώρες το 24ώρο οι συναισθηματικές σου εκκρεμότητες (άβυσσος…) ή τα προβλήματα κάποιων μελών της οικογένειας σου ή τα επαγγελματικά προβλήματα που κουβαλάς στο σπίτι. Στο εξής θα αξιοποιείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Τελεία και παύλα!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μερικές φορές δεν μπορείς παρά να αφήνεσαι στις διαθέσεις και τις ορέξεις της παρέας και των φίλων σου. Το ελάχιστο που σε απασχολεί είναι που θα πας και ποιους θα δεις από τους/τις γνωστούς/ες σου, απʼ τη στιγμή που νιώθεις πως ο τρόπος σκέψης σου ελάχιστα ταιριάζει πια μαζί τους…

πηγη: stardom.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ