Μαρία Ιωαννίδου – Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα πήρε για να φωτογραφηθεί για το… Playboy

Μαρία Ιωαννίδου – Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα πήρε για να φωτογραφηθεί για το… Playboy

Το ποσό ζαλίζει...

Η κάμερα του Πάμε Δανάη! συνάντησε τη Μαρία Ιωαννίδου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τη σχέση της με το Φρέντυ Γερμανό, την απόφασή της να μην κάνει παιδί.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου με μάλωνε σκληρά. Ήμουν καρπαζοεισπράκτορας», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και σε περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μόλις με είδε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για την ταινία “Το πιο λαμπρό αστέρι” απαίτησε να μου βάψουν τα μαλλιά, γιατί ήθελε να είναι η μόνη ξανθιά», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε ακόμα και για τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό.
«Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ένας Θεός. Δεν ήθελα να παντρευτώ στα 16, αλλά τον αγαπούσα, ήμουν ερωτευμένη. Ο γάμος δεν κράτησε, είχαν δίκιο οι γονείς μου», ανέφερε, ενώ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λίγο πριν το γάμο της με τον Φρέντυ Γερμανό.

«Στο γάμο μας με τον Φρέντυ Γερμανό ήμουν παράλυτη και πέθαινα. Είχα χάσει τη μητέρα μου, και με έτρεξε εκείνος», είπε. «Με τον Φρέντυ Γερμανό ανταλλάσσαμε σημειώματα ακόμα και όταν είχαμε χωρίσει», πρόσθεσε αναφερόμενη στη σχέση τους.

Σχετικά με την απόφασή της να μην κάνει παιδί, η ίδια εξήγησε ότι «Ήμουν γεννημένη μανούλα. Όμως ο Θεός με τιμώρησε γιατί είχα κάνει 6 αμβλώσεις, σε μικρή ηλικία. Το μετάνιωσα φριχτά. Είχαμε κάνει μια προσπάθεια με εξωσωματική με τον Φρέντυ».

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε και στην φωτογράφιση που έκανε για το Playboy.
«Ήμουν από τις τελευταίες που έκανε Playboy, δεν ήθελα να το κάνω, αλλά όταν σου δίνουν πάνω από μισό διαμέρισμα, παρασύρεσαι. Αν ξαναήμουν πίσω δε θα το έκανα, ήταν λάθος μου», είπε.

«Εγώ δεν παντρεύομαι. Θα παραμείνω και θα πεθάνω Γερμανού. Η ταυτότητά μου γράφει Μαρία Ιωαννίδου Γερμανού», τόνισε ακόμα η Μαρία Ιωαννίδου, ενώ αναφέρθηκε και σε σχόλια που έκαναν λόγο για παράλληλη σχέση της την περίοδο που ήταν με τον Φρέντυ Γερμανό.

«Με πόνεσαν πάρα πολύ τα σχόλια που έγιναν από δικό μου πρόσωπο για τη σχέση μου με το Γιώργο Κιμούλη. Έκανα μία αναφορά για τον υποστηρίξω. Είπα ότι είχα μια μικρή σχέση 2-3 μηνών. Με στεναχώρησε πολύ. Ήταν προσβολή νεκρού, ότι εγώ απάτησα το Φρέντυ Γερμανό. Όποιος μου θίξει το Φρέντυ Γερμανό, είναι εχθρός μου», τόνισε.

«Η Ναταλία Γερμανού είχε δίκιο ότι έκανα πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Από φέτος δε θα βγαίνω σε πολλές εκπομπές, το υπόσχομαι», σημείωσε κλείνοντας η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Μαρία Iωαννίδου στην κάμερα του Πάμε Δανάη!:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ