H Γουάντα Νάρα τα δείχνει όλα… (pics)

H Γουάντα Νάρα τα δείχνει όλα… (pics)

Ξέφυγε το πράγμα...

Υπάρχουν WAGS και WAGS- γυναίκες και φίλες των πασίγνωστων ποδοσφαιριστών που κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα και από τους λαμπερούς τους συντρόφους. Και μετά, υπάρχει και η Γουάντα Νάρα, το απόλυτο νούμερο 1 που συζητείται εντόνως σε κάθε της κίνηση.

Η ιστορία της είναι άκρως ενδιαφέρουσα- ιδίως σε όσους αρέσκονται να κοιτάζουν από την ελαφρώς κίτρινη κλειδαρότρυπα- καθώς πριν από μερικά χρόνια άφησε τον σύζυγό της Μάξι Λόπεζ για χάρη του Μαουρίσιο Ικάρντι, οι οποίοι δεν ήταν απλά φίλοι, αλλά κολλητοί!

Πλέον η Γουάντα ζει με τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και φροντίζει με τις ιδιαιτέρως τολμηρές της φωτογραφίες να τρελαίνει τους εκατομμύρια followers της, οι οποίοι παραληρούν σε κάθε της ποστάρισμα και οι καρδούλες με τα αποθεωτικά σχόλια πέφτουν βροχή.

Και μπορεί η κ. Νάρα να είναι διάσημη για το πληθωρικό της μπούστο, όμως εσχάτως είναι η… άλλη όψη που προτιμά να δείχνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και εκεί, με τους ακόλουθούς της να της γράφουν πως διαθέτει τον καλύτερο-ξέρετε-τι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακούγεται υπερβολικό, είπατε;

Χμ, δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και το συζητάμε ξανά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ