Ανάσκελα η Καινούργιου

Ανάσκελα η Καινούργιου

Ανάσκελα η Καινούργιου με τα χαμηλά νούμερα της πρεμιέρας – Τα λάθη και η αναμονή κοινού

Την περίμεναν πολλοί. Και το είδαμε στο πρώτο τέταρτο της εκπομπής και στο 20%. Όμως μετά όλα άλλαξαν.

Και άλλαξαν μιας και το κοινό ήταν μοιρασμένο απο νωρίς. Το παιχνίδι παίχτηκε όχι τόσο με την πρωτιά της Μπάρκα που ήταν “Fake” μιας και ο κόσμος περίμενε να δει την Μενεγάκη… αλλά με τον Αντ1.

Το ζευγάρι των πρώην αφιερώνοντας πολύ χρόνο στις “Άγριες Μέλισσες” και στις καταγγελίες του Παππού του MadClip για την πρώην σύντροφο του τράπερ κατάφερε να ξεπεράσει κατά δυο μονάδες την Καινούργιου. Μια Καινούργιου που είναι ανάσκελα απο το πρωϊ. Με το που πήρε τα νούμερα στα χέρια σάστισε.

Όμως υπάρχει λόγος. Αν εξαιρέσεις την ίδια την Καινούργιου και τον Γιάννη Πουλόπουλο που έχει ρεπορτάζ και σχόλιο… οι λοιποί στο πλατό είναι ανύπαρκτοι. Χωρίς λόγο. Και απορώ με τον Μάλλη και τις επιλογές του.

Αναρωτιέμαι… πόσο θα κρατηθεί… αυτή η ομάδα. Καμία χημεία… καμία κόντρα… και μια ακατάσχετη μπουρδολογία βασισμένη στις ειδήσεις του διαδικτύου. Τίποτε δικό τους. Μόνο το ηχητικό με την φωνή του Madclip. Και πώς η Καινούργιου έχει “πάντα δίκιο”. Ελπίζω να επιστρέψει ο Μικρούτσικος γρήγορα.

Είναι και πολλά που κόπηκαν… εικάζω… μιας και είναι άλλο να είσαι στο ΟΡΕΝ και να τα χώνεις παντού και άλλο σε μεγάλο κανάλι και να κρατάς ισορροπίες. Άλλαξε τα τώρα Κοκλώνη… γιατί βλέπω προβλήματα.

Πηγή:nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ