Θυμάστε την Μόνικα από το πρώτο Next Top Model; Θα… τρομάξετε να την αναγνωρίσετε σήμερα

Θυμάστε την Μόνικα από το πρώτο Next Top Model; Θα… τρομάξετε να την αναγνωρίσετε σήμερα

Μετά το τέλος του ριάλιτι, η ίδια έκανε σπουδαία βήματα στο χώρο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ αρκετά χρόνια μετά η ίδια είναι στην καλύτερη της φάση.

Από την στιγμή, που εμφανίστηκε στις οντισιόν του πρώτου κύκλου του Greece’s Next Top Model, στον ΑΝΤ1 τότε, είχε ξεχωρίσει.

Ο λόγος για την Μόνικα Kwiecien, η οποία μπορεί να μην είχε τότε την κλασική ομορφιά, ωστόσο κατάφερε ωστόσο να κλέψει τις εντυπώσεις. Κάθε βδομάδα έδινε τον καλύτερο της εαυτό, καταφέρνοντας μάλιστα να τερματίσει δεύτερη στο ριάλιτι μοντέλων, χάνοντας από την Σεράινα.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, η ίδια έκανε σπουδαία βήματα στο χώρο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ αρκετά χρόνια μετά η ίδια είναι στην καλύτερη της φάση.

Τι κάνει σήμερα;

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο χρόνος… φέρθηκε πάρα πολύ καλά στη Μόνικα.

Σήμερα είναι πιστοποιημένη personal trainer, yoga instructor και προπονήτρια ενώ γράφει και τα δικά της άρθρα fitness σε περιοδικό.

Η Μόνικα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας δείχνει και πόζες yoga ενώ δημοσιεύει και τα δικά της βίντεο γυμναστικής και ασχολείται και με την υγιεινή διατροφή, δηλώνοντας vegetarian.

Το όμορφο μοντέλο ασχολείται με τη μόδα, κάνοντας επιλεκτικές πασαρέλες και φωτογραφήσεις για διάφορες καμπάνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ