Σε αυτή μεταγραφή ελπίζει ο Σαββίδης στο OPEN

Σε αυτή μεταγραφή ελπίζει ο Σαββίδης στο OPEN

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μην έκανε πολλές μεταγραφές στον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζει ότι αυτή που έκανε στο OPEN, θα σώσει το κανάλι του.

Ο Ιβάν Σαββίδης δέχθηκε έντονη κριτική για το γεγονός ότι δεν πλήρωσε για να κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, φαίνεται ότι προσπαθεί να βρει τρόπο να πάρει τα πάνω του το κανάλι του. Με το OPEN να αποτελεί αυτή τη στιγμή το τελευταίο κανάλι στον ανταγωνισμό, με τις εκπομπές του να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Και τον ίδιο να απαιτεί από τους συνεργάτες του να βρουν λύσεις. Και… νούμερα.

Οι ελπίδες του Ιβάν και των στελεχών του OPEN, έχουν στραφεί πλέον σε ένα πρόσωπο που θεωρούν ότι μπορεί να κάνει αίσθηση στην πρώτη απόπειρά της ως βασική παρουσιάστρια. Μια… μεταγραφή που στην οποία ο Σαββίδης ελπίζει πολλά.

Κάπως έτσι, προχωρούν οι διαδικασίες για την πρώτη εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο που φαίνεται πως θα ξεκινήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα πρώτα γυρίσματα στα τέλη του Σεπτέμβρη. Πρόκειται για το νέο reality μόδας που θα βγει στον αέρα από το ΟΡΕΝ, το  Glam Wars. Στο οποίο, όπως έχει ανακοινωθεί από το κανάλι «Ταλαντούχοι και δημιουργικοί make up artists και hairstylists, οι οποίοι θα μας εκπλήξουν με τη φαντασία τους και το ταλέντο τους, πρωταγωνιστούν στο Glam Wars και φιλοδοξούν να είναι αυτοί οι μεγάλοι νικητές. Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο».

Εως τώρα έχουν γίνει γνωστά τρία μέλη της κριτικής επιτροπής του Glam Wars. Ο πρώτος ήταν ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, που είχε υπογράψει από τους πρώτους μαζί με την αρχισυντάκτρια Νάσια Κόλλια. Το δεύτερο πρόσωπο της επιτροπής θα είναι η φωτογράφος Σάντρα Κράουν.

Ενώ το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε ότι η 3η θέση στην κριτική επιτροπή έκλεισε και την πήρε «ο κομμωτής των celebrities» στην Ελλάδα, Θοδωρής Γκιώνης.

Τόσο το σκηνικό όσο και οι διαγωνιζόμενες που θα βρεθούν στο reality μόδας, που στην Τουρκία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, φαίνεται πως έχουν βρεθεί και είναι όλα έτοιμα για να κάνουν τα πρώτα γυρίσματα.

Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την υλοποίηση της εκπομπής και ενώ από το κανάλι επιμένει πως πρέπει η εκπομπή να είναι στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να πείσει τους υπεύθυνους του προγραμματισμού να μεταδίδεται στη βραδινή ζώνη και δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ