Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου με την Λατινοπούλου: «Δε θέλω να…»

Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου με την Λατινοπούλου: «Δε θέλω να…»

Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό της παρουσιάστριας;

Σήμερα ήταν μια ομολογουμένως έντονη μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού η κόντρα που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες με την Ιωάννα Μαλέσκου έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις.

Όμως η γνωστή παρουσιάστρια δεν εκνευρίστηκε μόνο με την έτερη ξανθιά.

Αρνητικά συναισθήματα φαίνεται ότι της προκάλεσε και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, που έχει απασχολήσει πολλές φορές το κοινό με τις ακραίες απόψεις που διατυπώνει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αυτή τη φορά έσπευσε να πάρει το μέρος της Σοφίας Μουτίδου που κατηγορήθηκε για ομοφοβία στο τελευταίο της βίντεο.

Πράγμα που δεν προκαλεί είναι η αλήθεια ιδιαίτερη έκπληξη, παρά το γεγονός ότι η Μουτίδου σίγουρα δεν συνάδει με τους κανόνες που η Λατινοπούλου έχει ορίσει για τις γυναίκες.

Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην πολιτεύτρια από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας:
«Παιδιά, να σας πω κάτι, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Εντάξει, είναι υπέρ της Σοφίας Μουτίδου, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με τη Λατινοπούλου. Δεν με αφορά η Λατινοπούλου».

«Το ότι η Λατινοπούλου είναι υπέρ κάτι δείχνει. Αλλά εμένα αυτή τη στιγμή δεν με αφορά να ασχοληθώ με τη Λατινοπούλου. Και πέρυσι, από προσωπική επιλογή και σε συνεργασία με την ομάδα δεν ήθελα ποτέ να σχολιάσω τη συγκεκριμένη γυναίκα. Για μένα είναι απαράδεκτη».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ