Άγριες Μέλισσες – Ο Δούκας δίνει το πιο ανατρεπτικό spoiler! Ξέχνα όσα ήξερες, έτσι θα τον δούμε

Άγριες Μέλισσες – Ο Δούκας δίνει το πιο ανατρεπτικό spoiler! Ξέχνα όσα ήξερες, έτσι θα τον δούμε

Άγριες Μέλισσες: Το πιο ανατρεπτικό spoiler έδωσε ο Δούκας Σέβαστος.

Το πρωί της Παρασκευής (24-09) ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και πώς θα τον δούμε σε αυτόν τον κύκλο.

«Στις Άγριες Μέλισσες τώρα είμαστε στη φάση των δικαστηρίων και έχουμε δεκάωρα γυρίσματα. Στα πρώτα επεισόδια που έχω διαβάσει, αυτά που γυρίζουμε αυτή την περίοδο, πραγματικά είναι ένας Δούκας διαφορετικός, δεν είναι το γεράκι που είχαμε συνηθίσει. Έχει επηρεαστεί βαθιά από όσα έχουν συμβεί και τον βλέπουμε τώρα στην αρχή της σεζόν αρκετά καταβεβλημένο και κουρασμένο», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ο Δούκας ζει πια, μόνιμα, με τη Μυρσίνη στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Μετά τον χαμό των αδελφών του περνάει μια φάση απομόνωσης, ενώ η απόρριψη από τα τρία παιδιά τους είναι μεγάλο πλήγμα.

Η Δικτατορία θα φέρει τον Δούκα και πάλι στο προσκήνιο, καθώς η θέση του, αλλά και τα χρήματά του, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του καθεστώτος. Πολιτικοί, αλλά και κεντρικά πρόσωπα της νέας εξουσίας θα ήθελαν να τον έχουν στο πλευρό τους και να συνεργαστούν μαζί του.

Το ίδιο εποφθαλμιά και ο Ακύλας που, με αφορμή τον γάμο του Μελέτη και της κόρης του, επιχειρεί να τον πλησιάσει. Θα βρει ο Ακύλας τον ιδανικό σύμμαχο στο πρόσωπο του Δούκα ή θα γνωρίσει την άλλη του πλευρά;

Ο Δούκας, σύντομα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα εγκλήματα του παρελθόντος. Η δίκη του για τον θάνατο του Θέμελη πλησιάζει. Ποιες είναι οι πιθανότητες να τη γλιτώσει, όταν αυτή τη φορά θα βρει απέναντί του τα ίδια του τα παιδιά;

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ