Η μπηχτή του Κοκλώνη (και) για τον Ιβάν κάνει άνω-κάτω το Open

Η μπηχτή του Κοκλώνη (και) για τον Ιβάν κάνει άνω-κάτω το Open

Τη δική του εκδοχή για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το OPEN έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Τη δική του εκδοχή για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από το OPEN έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US, μίλησε τι συνέβη παρασκηνιακά και πήρε την απόφαση να φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Το Open για μένα ήταν η ομάδα μου. Δεν κοίταξα ποτέ το προσωπικό μου επαγγελματικό συμφέρον, αλλά τη συνολική επιτυχία. Το Open για μένα ήταν ένα στοίχημα. Ήταν ένα “παιδί” το οποίο ήθελα να δω να μεγαλώνει σωστά. Έδωσα το χίλια τα εκατό μου, μέχρι που κάποια στιγμή εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος. Εκεί πάγωσα. Με ένα συγκεκριμένο στέλεχος του Open, και δεν αναφέρομαι ούτε στην ιδιοκτησία ούτε στη διοίκηση, είχα φοβερές κόντρες, μια συνεχή αντίδραση άνευ λόγου», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δεν άφησε όμως τον Ιβάν Σαββίδη εκτός κάδρου, όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια: «Αφού, λοιπόν, ανακοίνωσα στην ιδιοκτησία τα προβλήματά μου, αποφάσισα να κλείσει αυτός ο κύκλος. Στο Open ένιωσα πως αδικήθηκα με την αντιμετώπιση που δέχτηκα και αποφάσισα να αποχωρήσω. Το Open μου έδωσε ευκαιρίες, με βοήθησε να εξελιχθώ ως παρουσιαστής στο κομμάτι των σόου και με τη σειρά μου βοήθησα πολύ σε πολλά διαδικαστικά και παραγωγικά θέματα και χτύπησα πολλά καμπανάκια όταν άρχισαν να εμφανίζονται δυσεπίλυτα προβλήματα».

Κοινώς τα είπε στην ιδιοκτησία τα θέματα που αντιμετώπιζε. Μίλησε με τον Ιβάν ή τέλος πάντων κάποιον από τον στενό πυρήνα των συνεργατών του Σαββίδη. Αλλά κανένα αποτέλεσμα. «Έβλεπα το Open σαν οικογένεια. Αυτό που με πληγώνει είναι πως ανταγωνιστικά κανάλια αναγνώρισαν όλη αυτή την προσπάθεια που έκανα και τη συνεισφορά μου στην επιτυχία προγραμμάτων, ενώ το δικό μου το “σπίτι” δεν το αναγνώρισε και αυτό με πόνεσε διπλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ