Ανατροπή με τον Γιώργο Ανατολάκη – Τι γίνεται με το Survivor

Ανατροπή με τον Γιώργο Ανατολάκη – Τι γίνεται με το Survivor

Οι εξελίξεις με τον Γιώργο Ανατολάκη και το Survivor είναι ραγδαίες και ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάνει τα δικά του.

Ο Γιώργος Ανατολάκης έχει γίνει και δικαιολογημένα, ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λοιπόν, δεν θέλει να πάει χαμένη η ευκαιρία. Επιθυμεί διακαώς να τον στείλει στον Άγιο Δομίνικο και ποντάρει πολλά πάνω του για να εκτοξεύσει το νέο Survivor, για το οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και κάστινγκ.

Κάποιοι το έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Και λένε ότι η επιθυμία του Τούρκου παραγωγού θα γίνει πραγματικότητα. Μάλιστα, μιλούν και για τελειωμένη συμφωνία με υπογραφές. Επίσης αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα;

Μέχρι στιγμής, ο Ανατολάκης δεν έχει πει απολύτως τίποτα. Και κανείς εμπλεκόμενος. Στα 47 του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εργάζεται ως κούριερ και ο Ατζούν θέλησε να του κάνει πρόταση για το νέο Survivor, κάτι που όπως φαίνεται δεν ευδοκιμεί.

Ο Ατζούν αποφάσισε να του κάνει μια άκρως δελεαστική – σε οικονομικό επίπεδο πρόταση, ώστε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, το deal φαίνεται πως δεν προχωρά, καθώς οι δύο πλευρές αδυνατούν να συμφωνήσουν σε πολύ συγκεκριμένα κομμάτια του συμβολαίου που ο Ανατολάκης θα κληθεί να υπογράψει.

Συγκεκριμένα, ναι μεν ο Ατζούν θεωρεί πως ο Ανατολάκης θα τα πάει πολύ καλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά δεν τον κατατάσσει στα «βαριά» ονόματα που θέλει να «κλείσει» πάση θυσία. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την επικρατούσα κατάσταση, είναι ο χρόνος, καθώς το Survivor θα κάμει πρεμιέρα στο τέλος του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ