Η επικρατέστερη εκδοχή για το πως επιλέχθηκαν παίκτες και φρουροί στο Squid Games

Η επικρατέστερη εκδοχή για το πως επιλέχθηκαν παίκτες και φρουροί στο Squid Games

Η εξήγηση για όσα συνέβησαν...

Το «Squid Game» κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου και γρήγορα έγινε μία από τις πιο δημοφιλής σειρές στο Netflix, αποτελώντας την πρώτη παραγωγή της Νότιας Κορέας που κέρδισε την πρώτη θέση στο Top 10 του Netflix.

Σε αυτήν βλέπουμε 456 συμμετέχοντες να βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και να παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν. Κάθε παιχνίδι θυμίζει κάποιο παραδοσιακό κορεάτικο παιχνίδι για παιδιά.

Αν και στην σειρά μας δείχνει στιγμές από τις ζωές των πρωταγωνιστών, σε κανένα σημείο του δεν μας δείχνει κάτι για τους φρουρούς. ΟΚ, δεν βλέπουμε τα πρόσωπά τους λόγω της μάσκας που φοράνε, αλλά δεν βλέπουμε και πως έχουν επιλεχθεί για την θέση αυτή.

Σε ένα podcast με το όνομα «Just The Nobodys» ειπώθηκε η επικρατέστερη εκδοχή που κυκλοφορεί για την εξήγηση της σειράς. «Δεν είναι κάπως περίεργο που ποτέ στην σειρά δεν βλέπουμε πως οι εργαζόμενοι με τις κόκκινες φόρμες επιλέχθηκαν ή προσελήφθησαν;», είπε ένας από τους παρουσιαστές.

Αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Θυμάσαι που ο τύπος στον ηλεκτρικό ρώτησε τον Gi-Hun αν θέλει να παίξει ένα παιχνίδι; Και ο Gi Hun έπρεπε να διαλέξει ένα χρώμα για να παίξει ddakji. Του δίνονται δύο επιλογές. Έχει κόκκινη και μπλε κάρτα. Εκείνος διαλέγει την μπλε. Υπάρχει λοιπόν η θεωρία γύρω από την επιλογή του χρώματος, η οποία καθορίζει τον ρόλο που θα έχεις. Από τη στιγμή που ο Gi-Hun διάλεξε την μπάλα κάρτα, ξύπνησε σαν παίκτης. Αν είχε διαλέξει την κόκκινη, θα έχει ξυπνήσει σαν εργαζόμένος γιατί και αυτοί έχουν προσωπικό αριθμό».

Βέβαια εκτός από αυτούς που συμφωνούν, υπάρχουν και αυτοί που διαφωνούν και στηρίζουν την άποψή τους στο εξής: «Θέλει απλή λογική. Οι φύλακες πρέπει να είναι έμπιστοι και έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον τα θαλασσώσει. Δεν διαλέγουν τυχαίους ανθρώπους για να γίνουν φρουροί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ