Στην πόλη Κραν το πρώτο μνημείο για το bitcoin

Στην πόλη Κραν το πρώτο μνημείο για το bitcoin

Το γλυπτό, ένας τριών τόνων μεταλλικός κύκλος με διάμετρο περίπου επτά μέτρων και ένα bitcoin στο εσωτερικό του, τοποθετήθηκε στο κέντρο ενός κυκλικού κόμβου για να συμβολίζει την αποκεντρωμένη φύση της συνδεσιμότητας. Το μνημείο που εξυμνεί τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών ανεγέρθηκε από τη δημοτική αρχή της σλοβενικής πόλης με την οικονομική υποστήριξη δύο τοπικών […]

Το γλυπτό, ένας τριών τόνων μεταλλικός κύκλος με διάμετρο περίπου επτά μέτρων και ένα bitcoin στο εσωτερικό του, τοποθετήθηκε στο κέντρο ενός κυκλικού κόμβου για να συμβολίζει την αποκεντρωμένη φύση της συνδεσιμότητας.

Το μνημείο που εξυμνεί τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών ανεγέρθηκε από τη δημοτική αρχή της σλοβενικής πόλης με την οικονομική υποστήριξη δύο τοπικών blockchain εταιρειών, τις 3fs και Bitstamp, σύμφωνα με το σλοβενικό πρακτορείο ειδήσεων STA.

Φέτος θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια από τότε που ο Σατόσι Νακαμότο (Satoshi Nakamoto), ένα άγνωστο πρόσωπο ή μία ομάδα ανθρώπων εφηύραν την blockchain, την πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων και κρυπτογράφησης, που τροφοδοτεί Bitcoins, διαδικτυακά νομίσματα.

Το Bitcoin είναι μία καινοτόμος μέθοδος άντλησης κεφαλαίων από το επενδυτικό κοινό, κατά την οποία ένα πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, παρέχει εικονικό νόμισμα ως αντάλλαγμα για επίσημα αναγνωρισμένα νομίσματα.

Ωστόσο η δημοτική αρχή της πόλης Κράν τονίζει ότι η τεχνολογία blockchain προσφέρει πολλά περισσότερα από ό, τι υποδεικνύει η πρόσφατη τρέλα για τα κρυπτονομίσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ