Χριστίνα Αλεξανιάν – «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν άψογη»

Χριστίνα Αλεξανιάν – «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν άψογη»

Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε για την δική της εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε για την δική της επαγγελματική εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί και στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και για τις δικές της άσχημες εμπειρίες στο θέατρο.

«Είχα δουλέψει 2 χρόνια μαζί του, δουλέψαμε πολύ καλά. Εμένα η συνεργασία μου ήταν καταπληκτική. Δεν καταλαβαίνω γιατι επιτέθηκαν στην Ελισάβετ. Την εμπειρία της είπε, γιατί έπεσαν να την φάνε;» δήλωσε η ηθοποιός στο «Στούντιο 4».

όταν ρωτήθηκε απο τους παρουσιαστές για τις καταγγελίες που έκαναν άλλες συνάδελφοί της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε:

«Η κατάχρηση εξουσίας είναι πάρα πολύ κακό να συμβαίνει. Έχω θέματα με αυτό… Ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα όλα αυτά. Γιατί εγώ επειδή κρίνω πάντα από την προσωπική εμπειρία που έχω με τους ανθρώπους, η δική μου προσωπική εμπειρία και συνεργασία -γιατί αυτό μπορώ να καταθέσω με εντιμότητα- ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μια άψογη επαγγελματική συνεργασία».

«Αν είχε συμβεί κάτι που να παρίσταμαι μπροστά θα είχα πάρει θέση» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε για τη φορά που ένας συνάδελφος της είχε φερθεί απρεπώς στην σκηνή, «του έριξα μια αγκωνιά.. Δε δέχτηκα να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Εγώ απαντάω όταν μου συμβαίνει κάτι.. Δε θέλω να κουβαλάω φορτίο χρόνων..» συμπλήρωσε η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ