Εξαλλη η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (Vid)

Εξαλλη η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (Vid)

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μιλάει για τη θεατρική αλλά και την τηλεοπτική της πορεία και επιτυχίες

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, μιλάει για τη θεατρική αλλά και την τηλεοπτική της πορεία και επιτυχίες. Η όμορφη ηθοποιός την τρέχουσα περίοδο συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Άθικτοι». Παράλληλα, πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες», όπου υποδύεται την Κορίνα, μία κοπέλα από εύπορη οικογένεια.

Χθες, Παρασκευή (16/10), το μεσημέρι, η όμορφη καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ωστόσο, η ίδια προτίμησε να μην δώσει κάποια πληροφορία για τα προσωπικά τους.

«Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν με ποιον τα έχει η Χρύσα. Τουλάχιστον για εμένα είναι πολύ παλιακό αυτό και περίεργο», είπε μόνο.

Όπως αποκαλύφθηκε στο αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, η γνωριμία τους έγινε μέσω Instagram.

Βέβαια, ο αγαπητός Δημητρής Σταρόβας δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα αστείο για τη σχέση του δημοφιλή σεφ με την ηθοποιό. Όταν ανέφερε, λοιπόν, ότι το παρατσούκλι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι «θείος», η Χρύσα Μιχαλοπούλου γέλασε αμήχανα. Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ωστόσο, αναφώνησε πως ο μάγειρος είναι θεός!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ»:

Σχετικά με την επαγγελματική της πορεία, η Χρύσα Μιχαλοπούλου τόνισε: «Στα γυρίσματα του “Μόλις Χθες” περνάμε πολύ ωραία», ενώ για τη γενικότερη επαγγελματική της πορεία σημείωσε: «Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι σε δουλειές που κάνουν επιτυχία».

Πηγή: vradini.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ