Κατερίνα Καινούργιου – Πυρ και μανία με τον Γρηγόρη Πετράκο – Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου – Πυρ και μανία με τον Γρηγόρη Πετράκο – Τι συνέβη;

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μάσησε τα λόγια της

Πυρ και μανία έγινε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Η παρουσιάστρια έγινε πραγματικά έξαλλη με την τελευταία ανάρτηση του γνωστού τραγουδιστή – που είναι ακόμη πιο γνωστός για τις ιδιαίτερες απόψεις του περί κοροναϊού – αναφορικά με την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων στο πλαίσιο του εθνικού πένθους για τον πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά.

Ο τραγουδιστής, σε μια ακόμη «εκκεντρική» – και προσβλητική – τοποθέτηση, έκρινε ότι στόχος της κίνησης είναι να… σβήσει η εθνική μας ταυτότητα.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι δηλώσεις του έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει, λέγοντας:

«Είναι με τα καλά του ο Γρηγόρης Πετράκος; Φταίμε όλοι εμείς που τον προβάλουμε. Ο ίδιος μπορεί να θέλει, να αρέσκεται στην προβολή. Όταν μια γυναίκα 56 ετών που έχει πεθάνει από την παλιαρρώστια, είναι μια γυναίκα σύμβολο από μια πολιτική οικογένεια, άσχετα αν συμφωνείς ή όχι, θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός έκανε την ωραιότερη κίνηση. Τι σχέση έχει η παρέλαση να συνδεθεί με αυτό. Τι είναι αυτά που λέει ρε παιδιά;

Τον πήραμε τηλέφωνο και τον καλέσαμε να έρθει την εκπομπή, για να μας πει ποια είναι η λογική του και η σκέψη του. Θέλω να κάτσει απέναντί μου και να του πω “βρε Γρηγόρη, έχει γυναίκα, μητέρα, κόρη, αδερφή, δεν συγκλονίζεσαι;”. Υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν με αυτό; Ο Πετράκος ξέρει ότι θα ασχοληθούμε, ας κρατήσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ